07 Ιουνίου 2016

Βίντεο: Αυστριακός ακροδεξιός πολιτικός δείχνει στους πρόσφυγες πώς να μην... πιάνουν τις γυναίκες

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Αυστρία η πρωτοβουλία ενός ακροδεξιού πολιτικού να δείξει με ένα βίντεο στους πρόσφυγες που ζητούν άσυλο στην χώρα του, πώς να προσεγγίζον τις γυναίκες!

Στο παρακάτω προκλητικό -κατά πολλούς Αυστριακούς- βίντεο, ο Άρμιν Σίπελ χρησιμοποιεί ένα μανεκέν, μια ξανθιά κούκλα με μια μίνι φούστα, για να εξηγήσει στους μετανάστες και στους πρόσφυγες πώς δεν πρέπει να αγγίζουν τις Ευρωπαίες.

Ο Σίπελ λέει στο βίντεο ότι οι Ευρωπαίες δεν θέλουν να τις αγγίζουν δημοσίως ξένοι άντρες και ζητά από τους πρόσφυγες να μην κοιτούν προκλητικά τις γυναίκες στην χώρα του, να μην σφυρίζουν σε αυτές στον δρόμο και γενικά να μην τις παρενοχλούν. Μάλιστα, γίνεται και περιγραφικός, αφού αγγίζει το μανεκέν στο στήθος αλλά και στα οπίσθια, για να δείξει τα λάθη που δεν πρέπει να κάνουν όταν συναντούν γυναίκες.

«Το να πιάνετε τις γυναίκες σε αυτά τα σημεία είναι απλά απαράδεκτο», ακούγεται να λέει, ενώ στο τέλος του βίντεο «προειδοποιεί»: «Κρατήστε τα χέρια σας κάτω από τις γυναίκες μας»!

Ο ίδιος είπε ότι έφτιαξε το βίντεο με αφορμή τις σεξουαλικές επιθέσεις από μετανάστες που σημειώθηκαν τους τελευταίους μήνες στη γειτονική Γερμανία. Ωστόσο, η κίνησή του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην χώρα του, ενώ το βίντεο έχει λάβει πολλά, αρνητικά σχόλια.