06 Ιουνίου 2016

Συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών ο αδελφός του Μπιλ Κλίντον

Ο Ρότζερ Κλίντον, αδελφός του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον, συνελήφθη ως ύποπτος για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών στο Redondo Beach κοντά στο Λος Άντζελες.

Το CBS στο Λος Άντζελες αναφέρει πως η αστυνομία αποκάλυψε ότι ο Ρότζερ Κάσιντι Κλίντον, 59 ετών, συνελήφθη περίπου στις 8 το βράδυ της Κυριακής, κρατείται και η εγγύηση έχει οριστεί στα 15.000 δολάρια.

Προς το παρόν, παραμένει ασαφές το πότε θα κάνει την πρώτη εμφάνιση ενώπιον του δικαστηρίου.

Η σύλληψη Κλίντον συνέβη δύο ημέρες πριν από τις προκριματικές εκλογές στην Καλιφόρνια. Οι δημοσκοπήσεις «βλέπουν» πως Χίλαρι Κλίντον και Μπέρνι Σάντερς θα δώσουν μια σκληρή μονομαχία εκεί .

Ο Μπιλ Κλίντον επισκέφθηκε το Σάουθλαντ στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, στην εκστρατεία για λογαριασμό της συζύγου του, Χίλαρι.

Ο Ρότζερ είναι ετεροθαλής αδελφός του Μπιλ, και έχει ένα «πλούσιο» ιστορικό πρόβλημα με κατάχρηση ουσιών, προκαλώντας πολιτικό πρόβλημα για το διάσημο αδελφό του. Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος Μπιλ Κλίντον έδωσε χάρη στον Ρότζερ Κλίντον για την καταδίκη του για κατοχή κοκαΐνης το 1985. Ο Ρότζερ Κλίντον έχει συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών και στο παρελθόν .