20 Ιουνίου 2016

Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΠΟΤΕ; Παρέλαση επιχειρηματιών που έχουν «φεσώσει» τις Τράπεζες από τους Οικονομικούς Εισαγγελείς

Τα «κόκκινα» δάνεια από τριάντα εκατομμύρια ευρώ και πάνω, διερευνά ο επίκουρος οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης.

Μάλιστα τις επόμενες μέρες αρχίζει η παρέλαση στους οικονομικούς εισαγγελείς επιχειρηματιών που έχουν ρίξει φέσι στις τράπεζες που φτάνει συνολικά το ιλιγγιώδες ποσό των 43 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνω εγκύρως, ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς φρόντισαν και πήραν εγκαίρως όλους τους φακέλους από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς της Τραπέζης Ελλάδος.

Στα χέρια τους βρίσκονται επίσης τα στοιχεία που αφορούν χρηματιστηριακές συναλλαγές, καταθέσεις, ακίνητα, αλλά και συμμετοχή σε άλλες εταιρείες όλων όσους χρωστούν πάνω από τριάντα εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες και δηλώνουν αδυναμία να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Καλά πληροφορημένη πηγή μου αποκάλυψε ότι οι εξελίξεις στο σκάνδαλο των «κόκκινων» δανείων θα είναι καταιγιστικές και θα υπάρξουν κακουργηματικές διώξεις σε βάρος δήθεν πτωχευμένων επιχειρηματιών που εξακολουθούν να ζουν πλούσια σε βίλες, έχουν λογαριασμούς στο εξωτερικό και συμμετοχές μέσω παρένθετων προσώπων σε άλλες εταιρείες.

Πηγή: lykavitos.gr