07 Ιουνίου 2016

ΗΧΗΤΙΚΟ-Ανατροπή στην υπόθεση Ντεπ: Η Χέρντ είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία

Η Άμπερ Χερντ, ισχυρίστηκε στο δικαστήριο πως είναι θύμα κακοποίησης από τον σύζυγό της Τζόνι Ντεπ, προσκομίζοντας και τις ανάλογες φωτογραφίες, και διεκδικεί μεγάλο μέρος της περιουσίας του. Όμως η ηθοποιός στο παρελθόν είχε κάνει ακριβώς ότι κατηγορεί τον Τζόνι Ντεπ.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα δημοσίευμα του TMZ, στις 14 Σεπτεμβρίου 2009 η Άμπερ Χερντ και η πρώην της, φωτογράφο Τάσια Βαν, Ρι, είχαν έναν άγριο καυγά στο αεροδρόμιο του Σιάτλ.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Χερντ άρπαξε το χέρι της Ρι και τη χτύπησε με αποτέλεσμα η φωτογράφος να ζητήσει την παρέμβαση της αστυνομίας. Η Χερντ συνελήφθη με την κατηγορία της άσκησης ενδοοικογενειακής βίας, οι αρχές τράβηξαν τις γνωστές φωτογραφίες υπόπτων και την επόμενη μέρα πέρασε από δίκη. Μάλιστα το TMZ εξασφάλισε και το ηχητικό ντοκουμέντο από την εκδίκαση της υπόθεσης, όπου ο εισαγγελέας αρνήθηκε να ασκήσει δίωξη γιατί και οι δύο γυναίκες έμεναν στην Καλιφόρνια. Στο ντοκουμέντο αυτό, ακούγεται επίσης ο δικαστής να λέει στην ξανθιά ηθοποιό ότι δεν την γλίτωσε και ότι θα μπορούσε ο ίδιος να εξετάσει εκ νέου την υπόθεση μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.