17 Ιουνίου 2016

Τόσο σοβαρές είναι οι καταγγελίες του χοιροβοσκού Πολάκη: «Η Σκορδά της γνωστής οικογένειας...»

Σε ακόμη μια γκάφα υπέπεσε ο Παύλος Πολάκης κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου στη βουλή.  Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατήγγειλε ονομαστικά τη νομική σύμβουλο του ΚΕΕΛΠΝΟ Αθηνά Οικονόμου Σκορδά, λέγοντας πως είναι "της γνωστής οικογενείας που...

είχε υπουργό η ΝΔ".  Μόνο που η εν λόγω κυρία δεν έχει σχέση με τον Αθανάσιο Σκορδά, πρώην υφυπουργό Ανάπτυξης, όπως αναφέρει και ο ίδιος σε δήλωσή του.

"Ο «πολύς» κ. Πολάκης αποδεικνύει ότι δεν διαθέτει ίχνος κρητικής λεβεντιάς.

Από εχθές το απόγευμα ενημερώθηκε ότι, καμία απολύτως συγγενική ή οποιαδήποτε άλλη σχέση δεν υφίσταται με την νομική σύμβουλο του ΚΕΕΛΠΝΟ από 10ετίας και πλέον, όταν διεζεύχθη μακρινό μου συγγενή. Παρꞌ όλα αυτά ο κ. Πολάκης αντί να αναλάβει την ευθύνη του και νꞌ αποκαταστήσει την συκοφαντική αναφορά του, επιλέγει να κρύβεται και να σιωπά" τονίζει ο κ. Σκορδάς.

"Είναι φαίνεται αδύνατο, να κατανοήσει ο κ. Πολάκης ότι, οι πολιτικές διαφορές δεν μπορούν να υπερισχύουν μιας στοιχειώδους προσωπικής εντιμότητας σε όποιον θέλει να είναι πολιτικός και να εκφράζει ένα μέρος της κοινωνίας. Κρίμα …." προσθέτει.