20 Ιουνίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Το Euro των Ιρλανδών!

Μπορεί να μην ελπίζουν στο να κερδίσουν το τουρνουά, αλλά η παρουσία του "πράσινου στρατού" στη Γαλλία είναι η πιο ευχάριστη εικόνα...

Οι Ιρλανδοί έχουν αναδειχθεί στους καλύτερους οπαδούς του φετινού Euro όχι μόνο για το γεγονός πως δεν προκαλούν επεισόδια, αλλά και γιατί -με τις πράξεις τους- έχουν μπει στις καρδιές όλων των υγειών φιλάθλων.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν “πλημμυρίσει” με βίντεο και εικόνες από τα... κατορθώματα των Ιρλανδών οπαδών. Σε αντίθεση με Ρώσους, Άγγλους και Κροάτες οπαδούς, που η πλειοψηφία τους έχει πάει στη Γαλλία για... ξύλο, οι Ιρλανδοί έχουν να δείξουν έξυπνα συνθήματα, αγκαλιές, ακόμα και με τη συνοδεία αλκοόλ.


Οσοι βρίσκεστε κοντά στα 30 σίγουρα τραγουδήσατε κάποια στιγμή στα νιάτα σας το “Freed From Desire” και επειδή δεν ξέρατε όλους τους στίχους, μένατε στο «να να να να». Αρκετά χρόνια μετά, οι οπαδοί της Βορείου Ιρλανδίας, εμπνεύστηκαν ίσως το καλύτερο σύνθημα που βγήκε ποτέ για Εθνική ομάδα, παραφράζοντας τους στίχους για χάρη του επιθετικού της ομάδας, Γουίλ Γκρίκς.




Οπαδοί της Ιρλανδίας και της Σουηδίας συναντήθηκαν στο δρόμο λίγες ημέρες μετά το μεταξύ τους 1-1 και όχι μόνο δεν δημιουργήθηκαν επεισόδια, αλλά οι Ιρλανδοί τους... πίκαραν με τον πιο υπέροχο τρόπο.
Συγκεκριμένα οι Ιρλανδοί φώναξαν στους "αντιπάλους" τους: "Go home to your sexy wifes"(Γυρίστε πίσω, στις σέξι γυναίκες σας), ένα σύνθημα το οποίο ήδη έχει θεωρηθεί ως ένα από τα καλύτερα που έχουν ακουστεί στο Euro!


Ο “πράσινος στρατός” μπορεί να κάνει καντάδα σε μια νεαρή Γαλλίδα, να τραγουδήσει συνθήματα μαζί με μια μοναχή, ακόμα και να νανουρίσει ένα μωρό.


Όσον αφορά τις σχέσεις τους με τις γαλλικές Αρχές... είναι ειρηνικές και χρησιμοποιούν μέχρι και σύνθημα: “Stand up for the French police” αλλά και το κλασσικό “Allez les Bleus”. Να δούμε τι άλλο θα κάνουν σε αυτό το τουρνουά...