17 Ιουνίου 2016

Βίντεο-σοκ: Κατέγραψε ζωντανά τη δολοφονία του στο Facebook!

Τράβηξε ο ίδιος το βίντεο και το ανέβασε σε πραγματικό χρόνο στη σελίδα του

Τη δολοφονία ενός μέλους συμμορίας διερευνά η αστυνομία του Σικάγο, έχοντας μάλιστα στα χέρια της ένα βίντεο που, όπως όλα δείχνουν, κατέγραψε ο ίδιος ο νεαρός και δείχνει τη στιγμή του θανάτου του.

Το βίντεο που ανέβασε το θύμα σε πραγματικό χρόνο στη σελίδα του στο Facebook ανακαλύφθηκε από τις αρχές μερικές ώρες μετά από τον θάνατο του 28χρονου Antonio Perkins, ο οποίος δέχθηκε τα πυρά αγνώστου στη γειτονιά Νορθ Λόντεϊλ του Σικάγο την περασμένη Τετάρτη. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, οι ειδικοί του τοπικού τμήματος πιστεύουν ότι είναι αυθεντικό και ότι όντως καταγράφει τη στιγμή της δολοφονίας του νεαρού, ο οποίος ήταν γνωστό μέλος συμμορίας της πόλης.

Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα να καταγράφει τον εαυτό του, ενώ στέκεται σε υπαίθρια τοποθεσία και κοιτάει γύρω του. Ξαφνικά, ακούγονται πυροβολισμοί και η κάμερα πέφτει στο γρασίδι, με τον φακό λερωμένο με αίματα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, ο Perkins (ο οποίος είχε εκτίσει ποινή δύο ετών για κατοχή ηρωίνης) βρισκόταν στη λίστα υπόπτων τους για εγκλήματα που σχετίζονταν με «πολέμους συμμοριών» στο Σικάγο.


Νάνσυ Κουλούρα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ