07 Ιουνίου 2016

Εξοργισμένοι με Φώτη Μπόμπολα οι εργαζόμενοι του MEGA - Αθέτησε άλλη μία υπόσχεση του για πληρωμή

Εξω φρενών ήταν σήμερα όλοι οι εργαζόμενοι του MEGA καθώς για άλλη μία φορά αθετήθηκε η υπόσχεση για καταβολή δεδουλευμένων. Συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή ο Φωτης Μόμπολας είχε δεσμευτεί στον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Σταμάτη Νικολόπουλο, ότι σήμερα επρόκειτο να καταβληθεί ένα μισθός έναντι οφειλομένων σε δημοσιογράφους, τεχνικούς και δημοσιογράφους όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Απελπισμένοι και ιδιαίτερα θυμωμένοι οι εργαζόμενοι αποφάσισαν την συνέχιση των κινητοποιήσεων τους που στη φάση αυτή προβλέπουν εναλλάξ στάσεις εργασίας στην πρωινή εκπομπή και στο μεσημεριανό δελτίο (όταν μεταδίδεται το ένα δεν θα μεταδίδεται το άλλο) και μόνιμο «στοπ» στο κεντρικό δελτίο μέχρι να υπάρξει καταβολή τουλάχιστον ενός μισθού, σύμφωνα με τη σχετική δέσμευση.

Η οργή των εργαζομένων γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθώς ουδείς από τους υπευθύνους εμφανίστηκε σήμερα να τους εξηγήσει γιατί αθετήθηκε η υπόσχεση της Παρασκευής που μάλιστα ήρθε από τόσο υψηλό επίπεδο. Στην αναμονή της ημερομηνίας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου (15 Ιουνίου) είναι άπαντες αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις που έχουν «εξαφανίσει» εδώ και μέρες το κεντρικό δελτίο του Μεγάλου Καναλιού από τους τηλεοπτικούς δέκτες