09 Ιουνίου 2016

ΦΩΤΟ-ΚΛΑΜΑ! Το προεκλογικό πρόγραμμα του Podemos μοιάζει με κατάλογο του ΙΚΕΑ!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις ισπανικές εκλογές στις 26 Ιουνίου και οι διεκδικητές της εξουσίας παρουσιάζουν τα προγράμματά τους.

Το Podemos σε αυτόν τον τομέα κερδίζει τις εντυπώσεις. Οχι με το περιεχόμενο του προγράμματος, αλλά με τον τρόπο παρουσίασής του!
Το κόμμα του Πάμπλο Ιγκλέσιας έκανε πραγματικά τη διαφορά, βγάζοντας ένα πρόγραμμα που δεν έχει καμία σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα: Δεν μοιάζει απλά, αλλά αποτελεί πιστό αντίγραφο των γνωστών καταλόγων του ΙΚΕΑ!
Το Podemos, αντιλαμβανόμενο προφανώς ότι τα μηνύματα που περνιούνται μέσω των εικόνων γίνονται αντιληπτά πιο εύκολα και τραβούν το ενδιαφέρον των αναγνωστών, οπτικοποίησε το πρόγραμμά του, βάζοντας τα στελέχη του κόμματος να ποζάρουν σε κουζίνες, καθιστικά και τραπεζαρίες, να ποτίζουν λουλούδια και να απλώνουν ρούχα παρουσιάζοντας τις θέσεις τους!

Φυσικά, από τον κατάλογο δεν λείπει και ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, τον οποίο βλέπουμε, πάντα σκεπτικό, να αναπαύεται σε μια πολυθρόνα, να δουλεύει στον υπολογιστή του, αλλά και να ποτίζει κάτι γλάστρες!


Δείτε EΔΩ όλο το πρόγραμμα των Podemos.