25 Ιουλίου 2016

ΗΤΑΝ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΟΜΩΣ! Λάθρο βίασε 16 φορές μια ομοεθνή του

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για την ταλαιπωρημένη γυναίκα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όταν ο 19χρονος ομοεθνής της την απείλησε ότι θα την έσφαζε με ένα σπασμένο ποτήρι για να την υποχρεώσει να υποκύψει στις αρρωστημένες ορέξεις του

Μετά από 16 (!) βιασμούς που υπέστη ύστερα από απειλές ή άγριους ξυλοδαρμούς από ένα νεαρό ομοεθνή της, αποφάσισε τελικά να «σπάσει» τη σιωπή της και να καταφύγει στις ελληνικές αρχές μια 34χρονη μετανάστρια από τη Συρία που ζούσε επί τέσσερις μήνες υπό καθεστώς ανείπωτου τρόμου!

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για την ταλαιπωρημένη γυναίκα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όταν ο 19χρονος ομοεθνής της την απείλησε ότι θα την έσφαζε με ένα σπασμένο ποτήρι για να την υποχρεώσει να υποκύψει στις αρρωστημένες ορέξεις του! Και δεν ήταν η πρώτη φορά καθώς, τους τελευταίους τέσσερις μήνες, ο αδίστακτος νεαρός την είχε βιάσει τουλάχιστον 16 φορές!

Μετά την καταγγελία της 34χρονης, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν στο Βαθύ της Σάμου τον βιαστή, που συνελήφθη και οδηγείται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου κατηγορούμενος για βιασμό, απειλή και πρόκληση σωματικών βλαβών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Η άτυχη Σύρια παρακολουθείται από ειδικούς, ενώ υποβλήθηκε και σε ιατροδικαστική εξέταση.

Μάνος Τσαγκαράκης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ