08 Ιουλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΛΙ ΠΟ@ΤΣΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΔΗΜΟΣ! Βερύκιος: "Ο Μουτσινάς δεν μπορεί να επιστρέψει στον ALPHA"... και μετά από μια βδομάδα ο Μουτσινάς επέστρεψε

Τώρα η κότα τα μαζεύει και μιλάει για μεταμέλεια Μουτσινά και μεγαλοψυχία ALPHA... "όσα είπα τα είπα όταν είχαν βαλτώσει οι διαπραγματεύσεις για το αν θα έρθει στο κανάλι και η παρέμβασή μου συνετέλεσε σε αυτή την επιτυχία της συμφωνίας" δήλωσε ο καραγκιόζης χωρίς να κοκκινίσει!

Αντιγράφω από το star.gr είδηση της 26ης Ιουνίου:

Βερύκιος: «Ο Μουτσινάς στον Alpha μόνο ως τουρίστας θα έρθει»

Την απάντησή του στην απάντηση του Νίκου Μουτσινά έδωσε ο Δήμος Βερύκιος μέσω του «Happy Day», ανοίγοντας νέα σελίδα στην κόντρα τους με αφορμή το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο ηθοποιός – παρουσιαστής στον Alpha.

Όλα άρχισαν πριν από δέκα μέρες, όταν ο δημοσιογράφος, σχολιάζοντας on air τις φήμες που θέλουν τον Νίκο Μουτσινά να επιστρέφει στο κανάλι της Κάντζας, ανέφερε πως «όποιος φεύγει, δύσκολα επιστρέφει και, τις περισσότερες φορές, δεν επιστρέφει... Άλλωστε, ο Νίκος καλό παιδί, δεν έκανε και τίποτα παραπάνω από την Κωνσταντίνα. Αφού έχουμε την Κωνσταντίνα…».

Απαντώντας, ο Νίκος ανέφερε, στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», πως «δεν τον ρώτησε και κανείς! Κάπως κουρδίστηκε μόνος του. Ο Δήμος γενικά είναι αυτό το στυλ. Επειδή έχει γνωστούς, παραγνωστούς, πηγές στα πολιτικά, κάπως απλώθηκε και στη showbiz και το κουτσομπολιό. Δεν ευνοεί αυτόν να μιλάει για κουτσομπολιά τέτοιου τύπου, αφού είναι πολύ καλός πολιτικός συντάκτης. Ας το αφήσει αυτό, υπάρχουν άλλοι πολύ καλοί κουτσομπολοσυντάκτες».

Το πρωί της Δευτέρας, ο Δήμος επανήλθε και… «πυροβόλησε» ξανά: «είπα ότι ο Νίκος, αφού έκλεισε την πόρτα στον Alpha, δεν μπορεί να ξανανοίξει. Στο σύγχρονο management, όποιος φεύγει από μία επιχείρηση… Για καλή ώρα εγώ, φτάνω στα όριά μου μαζί σου, δεν θέλω και πολύ, φεύγω! Αν φύγω από τον Alpha δεν μπορώ να ξαναγυρίσω. Τι το ‘χω; Δίπορτο; Το μοναστήρι είναι που έχει τις πολλές πόρτες; Και στο μοναστήρι υπάρχει μόνο μία πόρτα, από εκεί μπαίνεις η βγαίνεις. Και ο Νίκος, πλέον, μόνο ως τουρίστας μπορεί να έρθει… στο Μπάκιγχαμ»!

Δείτε στο βίντεο τα νέα «πυρά» Βερύκιου στον Μουτσινά


Αντιγράφω από το gossip-tv.gr σημερινή είδηση:

Τα μάζεψε ο Βερύκιος για τον Μουτσινά μετά την επιστροφή στον Alpha

Τις προηγούμενες μέρες είδα τον Δήμο Βερύκιο να «πετά καρφιά» στον Νίκο Μουτσινά και εκείνος με τη σειρά του να του απαντά καταλλήλως!

Μετά την ξαφνική μεταγραφή του Νίκου στον Alpha ο δημοσιογράφος τα μάζεψε:

«Πάντα ένας οργανισμός πρέπει να είναι και μεγαλόψυχος και να δίνει χώρο στην μεταμέλεια. Άλλωστε, εγώ προσωπικά, είμαι του δόγματος «τόπος στα νιάτα», αλλά όχι και του «τα άλογα τα σκοτώνουν πριν γεράσουν»... το ζητούμενο είναι ο καθένας μας να καταλαβαίνει το ειδικό βάρος που έχει κάθε φορά. Να ξέρει πότε θα αποσύρεται και πότε θα ανεβαίνει στη σκηνή».

Και κατέληξε: «η δική μου δημόσια παρέμβαση επί του θέματος έγινε σε μια στιγμή που γνώριζα ότι είχαν βαλτώσει οι πολύμηνες διαπραγματεύσεις. Νομίζω ότι, τελικώς, αυτές οι διαπραγματεύσεις στέφθηκαν με επιτυχία και συνετέλεσε και η δική μου ώθηση! Γι’ αυτή την επιτυχία της συμφωνίας, νομίζω πρέπει να χαιρόμαστε όλοι εμείς της οικογένειας του Alpha και, κυρίως, οι επιθετικοί της ομάδας, που είναι πιστοί στη φανέλα και όχι παραδόπιστοι στο χρήμα. Γιατί, η περίπτωση αυτή για την οποία μιλάμε ( Νίκος Μουτσινάς) δείχνει ότι στη ζωή το χρήμα δεν είναι το παν!».