06 Ιουλίου 2016

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ! ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΤΕ, ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ! Βολές Κρέτσου κατά καναλαρχών: Να καταλάβουν ότι το τσάμπα πέθανε

Επίθεση κατά των καναλαρχών εξαπέλυσε ο γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, λέγοντας πως δεν θέλουν καθόλου να πληρώσουν.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά FM, τόνισε «οι παλιοί παίκτες επιθυμούν να υπάρχει μια πολύ χαμηλή τιμή εκκίνησης για τις άδειες, δεν θέλουν καθόλου να πληρώσουν, υπερθεματίζουν την κακοδιοίκηση που άφησαν μεγάλα ή Μεγκάλα κανάλια» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε πως η κυβέρνηση προχωρά χωρίς επιλεκτικές προσεγγίσεις στο διαγωνισμό.

 «Όλοι όσοι λειτουργούν σε αυτή τη χώρα κανάλια, θα πρέπει να καταλάβουν ότι το τζάμπα έχει πεθάνει. Εδώ και 2,5 δεκαετίες οι τηλεοπτικοί σταθμοί λειτουργούν χωρίς άδεια» πρόσθεσε.

Ξεκαθάρισε πως οι τηλεοπτικές άδειες θα είναι 4 και θα ανακοινωθούν μετά από ενδελεχή έλεγχο το πρώτο 15μερο του Αυγούστου.  Αμέσως μετά είπε πως οι νέοι ιδιοκτήτες νομίμως λειτουργούντων τηλεοπτικών σταθμών θα πρέπει να έρθουν σε συνεννόηση με την Digea εντός 3 μηνών για να αρχίσουν να εκπέμπουν.  Ταυτόχρονα διερωτήθηκε από την 1.1.2016 βάσει ποιας υπουργικής απόφασης λειτουργούν και είναι στον αέρα τα κανάλια;