11 Ιουλίου 2016

ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣΧΑΧΑΧ; Καμμένος: Να μη δοθεί τηλεοπτική άδεια στον κουμπάρο μου Καλογρίτσα, είναι εργολάβος

Φυσικά και ο Καμμένος το λέει για ξεκάρφωμα αφού ξέρει πως έτσι όπως τα έστησε ο Παππάς δεν υπάρχει τρόπος να αποκλειστεί ο κομμουνιστής εργολάβος... Α, και btw: Αυτός είναι ο Ελληναράς Καμμένος... κουμπάρος του κομμουνιστή εργολάβου

Να μη δοθεί τηλεοπτική άδεια στον Χρήστο Καλογρίτσα, γιατί είναι εργολάβος, ζήτησε σήμερα ο Πάνος Καμμένος με συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha, παρότι, όπως είπε, είναι κουμπάρος του.

«Πιστεύω», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος, «ότι οι κατασκευαστές δεν μπορούν να έχουν και μέσα ενημέρωσης».

Ο κ. Καλογρίτσας, που έχει χαρακτηριστεί από μερίδα του Τύπου ως «ο κόκκινος εργολάβος», λόγω των διαχρονικών σχέσεών του παλιά με το ΚΚΕ και τώρα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι μεταξύ των 11 που υπέβαλαν φακέλους για τηλεοπτικές άδειες.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθούν κι άλλες τηλεοπτικές άδειες -πέραν των τεσσάρων- άφησε σήμερα, μέσω του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου.

«Αν η αγορά δείξει ότι αντέχει παραπάνω κανάλια, θα το δούμε», είπε, αλλά δεν θέλησε να πάρει θέση για το κλείσιμο καναλιών και τον κόσμο που θα μείνει στον δρόμο, λέγοντας ότι «το θέμα είναι αρμοδιότητας του κ. Παππά».