14 Ιουλίου 2016

ΦΩΤΟ-Κράξιμο από τον πρώην βουλευτή της ΝΔ, Δ. Γαλαμάτη, για τις αστειότητες της Συγγρού: «Μετονομάστε την ημερίδα σε "Ημερίδα κομματικού τουρισμού"»

Γράφει ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, πρώην Δήμαρχος βόλβης και μέλος της ΠΕ της ΝΔ, Δημήτρης Γαλαμάτης:

Έλαβα χθες στο μέιλ μου την πρόσκληση που έχω αναρτήσει.Σύμφωνα λοιπόν με αυτή:

Στην καρδιά του καλοκαιριού-Σάββατο 16 Ιουλίου, στο 2ο πόδι της Χαλκιδικής-στη Νικήτη...οι Τομεάρχες Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, προσκαλούν σε ημερίδα με θέμα...«Διοικητική Μεταρρύθμιση και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση στο Κράτος, στην Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση»!!!. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που συνοδεύει την πρόσκληση στην εν λόγω ημερίδα θα υπάρξουν ...δέκα χαιρετισμοί διάρκειας μίας ώρας και ...έξι εισηγήσεις διάρκειας 1-1,5 ώρας(10-15' η κάθε μία).Οι χαιρετισμοί θα γίνουν από τους κ.Πατούλη,Αγοραστό,Βορίδη,Αθανασίου, Γεωργαντά, Αυγενάκη, καθώς και τον Γραμματέα Αυτοδιοίκησης της ΝΔ όπως και τον τοπικό βουλευτή,το δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη.

Από τους εισηγητές ξεχωρίζω την κα. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, που θα αναπτύξει το θέμα με το γενικό τίτλο: "ΕΣΠΑ"!!!

Η άποψη μου είναι πως η εν λόγω ημερίδα, με το τόσο σοβαρό θέμα που πραγματεύεται, μεσούσης της διαδικασίας διαβούλευσης με τους πολίτες για τη σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ, τη συγκεκριμένη ημερομηνία και στο συγκεκριμένο τόπο που πρόκειται να γίνει, διαψεύδει τις προσδοκίες των πολιτών για ουσιαστική συμμετοχή τους στο πρόγραμμα αυτό, υποβιβάζει την αξία της εν λόγω μεταρρύθμισης και υπονομεύει τη μεγάλη πραγματικά προσπάθεια του προέδρου της ΝΔ για να ξαναχτίσει η ΝΔ την πληγωμένη σχέση εμπιστοσύνης της με τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Μου κάνει επίσης εντύπωση ότι δύο μέρες περίπου πριν πραγματοποιηθεί, δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση προβολής της από τη ΝΔ, τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Πιστεύω ότι έστω και τώρα θα πρέπει να ματαιωθεί.

Σε κάθε περίπτωση , αφού σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα ανέβει η μισή ΝΔ το ερχόμενο Σάββατο στο 2ο πόδι της Χαλκιδικής, ας άλλαζαν τον τίτλο της ημερίδας. Προτείνω τον εξής:

"Εναλλακτικές μορφές τουρισμού- Κομματικός τουρισμός".

Κλείνοντας, χωρίς να θέλω να γίνω εκτός από παράξενος και καχύποπτος, θα σημειώσω ότι την ίδια μέρα το απόγευμα, στην ίδια περιοχή, είναι ο τερματισμός, η τελετή λήξης και φυσικά οι απονομές του 46ου διεθνή διάπλου του Τορωναίου κόλπου..