11 Ιουλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Βίκυ Σταμάτη: Κάποιοι δεν θέλουν ο Άκης να βγει εν ζωή από τη φυλακή!

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος , ζητά για δεύτερη φορά την αποφυλάκισή του λόγω προβλημάτων υγείας και η σύζυγός του μιλά για πρώτη φορά έπειτα από την αποφυλάκισή της.

Η Βίκυ Σταμάτη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, απευθύνει έκκληση για να εισακουστεί το αίτημα του Άκη Τσοχατζόπουλου.

“Είναι γνωστό σε όλους, είτε έχουν, είτε δεν έχουν ιατρικές γνώσεις, ότι εαν ανακύψει θέμα σοβαρού κινδύνου ζωής ή υγείας κρατουμένου το δικαστήριο διατάσσει την διακοπή της ποινής. Είναι επίσης ευρύτατα γνωστό ότι ο άνδρας μου, ο Άκης Τσοχατζόπουλος βρίσκεται από απόψεως υγείας σε κατάσταση πολύ σοβαρή. Και η ίδια απόφαση πρέπει να ληφθεί γι αυτόν.”

“Δημιουργεί δικαιολογημένες απορίες, για ποιό λόγο ακολουθείται αυτή η τακτική ενόψει του ότι υπάρχουν και παράγοντες, τα συμφέροντα των οποίων θα εξυπηρετούντο για πολλούς πολιτικούς λόγους ή μη από την απόρριψη κάθε αιτήματος του Άκη Τσοχατζόπουλου περί διακοπής της ποινής του. Το γεγονός αυτό είναι πασίγνωστο, αρκεί να θυμηθούμε ποιά και πόσα δημοσιεύματα στον σκανδαλοθηρικό τύπο υπήρξαν και με πόση σκανδαλώδη μορφή προβλήθηκαν. Τα δεδομένα αυτά καλείται κάθε αρμόδιος να τα εκτιμήσει και να λάβει τις αποφάσεις του, πέραν από κάθε προκλητικό δεδομένο.”

Είναι πασίγνωστο ότι κάποιοι παράγοντες επιχειρούν και μεθοδεύουν ο άνδρας μου, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, να μην εξέλθει εν ζωή από το κολαστήριο του Κορυδαλλού στο οποίο βρίσκεται. Τα δε κίνητρα, καθώς και τα πρόσωπα, είναι όλα γνωστά. Μέχρι σήμερα, σ' αυτήν την υπόθεση κάποια μαύρη χειρ, την έχει θάψει. Προσδοκώ σε διαφάνεια και δικαιοσύνη

Η απόφαση των αρμοδίων για την αποφυλάκιση ή όχι του Άκη Τσοχατζόπουλου αναμένεται τις επόμενες μέρες