20 Ιουλίου 2016

Κυβέρνηση «τροχονόμος» της Τρόικα, απλά παρατηρεί τον αφελληνισμό του Τραπεζικού συστήματος

Άκρα του τάφου σιωπή, από τα συστήματα και τα… παρασυστήματα του Μεγάρου Μαξίμου, την ίδια στιγμή που η Τρόικα ανενόχλητη, προχωρά χωρίς καμιά πολιτική αντίσταση ή αντίδραση στην διάλυση του εγχώριου Τραπεζικού συστήματος.

Οι τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις  με το Πραξικόπημα της Τρόικα και των δανειστών, που οδηγεί στο ξήλωμα των διοικήσεων όλων των Ελληνικών (μέχρι σήμερα) Τραπεζών, καταδεικνύουν το μέγεθος της ανυπαρξίας αλλά και του πολιτικού οπορτουνισμού της αδίστακτης παρέας του Τσίπρα, που «προσφέρει» το Ελληνικό Τραπεζικό σύστημα βορά στα αρπακτικά και τους κερδοσκόπους, ως αντάλλαγμα για να διατηρηθεί για λίγους ακόμη μήνες στην εξουσία.

Την ίδια λοιπόν στιγμή που ο SSM με τελεσίγραφα απαιτεί «εδώ και τώρα» να φύγουν όλοι οι Έλληνες που έχουν θέσεις στις διοικήσεις των τραπεζών και να αντικατασταθούν, από Ρουμάνους, Πολωνούς και Βούλγαρους… μάνατζερ, «μούγκα στην στρούγκα» από το λαλίστατο – και για ψύλλου πήδημα- Μέγαρο Μαξίμου, το Υπουργείο Οικονομικών, το Υπουργείο Ανάπτυξης κ.λ.π.

Η βρόμικη συναλλαγή της παρέας του Τσίπρα, με τα πιο ακραία στοιχεία των δανειστών ολοκληρώνεται με τον αφελληνισμό του Τραπεζικού συστήματος.

Που θα καταλήξει νομοτελειακά σε  βίαιη αναδιάρθωση και του εγχώριου επιχειρείν, αφού εκτός από τις Τράπεζες θα αλλάξουν χέρια και κορυφαίες Ελληνικές επιχειρήσεις, με ότι αυτό συνεπάγεται για το σύνολο της όποιας ζώσας οικονομίας έχει απομείνει σε μια χρεοκοπημένη χώρα.

 http://www.lykavitos.gr/archives/418680