06 Ιουλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Οικονομέας: Ποιοι πεινάνε στο MEGA;

«Δεν μπορεί να πεινάνε τα παιδιά μόνο κάποιων και να τελειώνει εκεί η ιστορία...Είναι αδιανόητο να πεινάνε του άλλου τα παιδιά και να μην πεινάνε τα δικά σου. Δε γίνεται αυτό» τόνισε ο δημοσιογράφος στον «αέρα» της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega»

O Γιώργος Οικονομέας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», που προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης, μίλησε για το πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Mega.

«Δεν θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση. Μπορεί μερικοί να μη θέλετε να μιλήσετε γι’ αυτό το θέμα, αλλά εμείς εδώ πέρα έχουμε κι έναν ρόλο. Δεν είμαστε μόνο εργαζόμενοι που δεν πληρώνονται. Όλοι οι εργαζόμενοι πέφτουν πάνω μας: '' Πείτε κάτι, πείτε κάτι για το πρόβλημα μας'', ''Η οικογένειά μας δεν έχει να φάει''», είπε ο Γιώργος Οικονομέας.

Και πρόσθεσε: «Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει εδώ. Και μεταφέρω τη φωνή όλων των εργαζόμενων. Έχεις μια δουλειά- δεν θες να την κρατήσεις για οποιοδήποτε λόγο;- κλείσ' την. Να είσαι εντάξει απέναντι στους εργαζόμενους και κλείσ' τη! Τι είναι αυτό το πράγμα τώρα; Το μόνο που μπορεί να κάνει ανεκτή την κατάσταση είναι αν πεινάνε και τα δικά τα παιδιά. Θα δημιουργηθεί μία ανοχή. Έτσι φτάσαμε! Αλλά δεν μπορεί να πεινάνε τα παιδιά μόνο κάποιων και να τελειώνει εκεί η ιστορία...Είναι αδιανόητο να πεινάνε του άλλου τα παιδιά και να μην πεινάνε τα δικά σου. Δε γίνεται αυτό. Καλά, εμείς είμαστε μισητά πρόσωπα, τόσα χρόνια είμαστε της ''διαπλοκής'', πέρναμε πολλά λεφτά μεγαλώσανε τα παιδιά μας. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που προσπαθούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους!...Aπό στοιχειώδη υποχρέωση για τους συναδέλφους μας, γιατί δεν μπορεί τόσα χρόνια να ξελαρυγγιαζόμαστε για όλους τους άλλους και τώρα να ''σφυρίζουμε'' αδιάφορα. Είναι 500 οικογένειες. Τουλάχιστον στο Mega, γιατί υπάρχουν και αλλού απλήρωτοι. Ας πάρουν μια θέση και μια απόφαση. Αυτες οι ''ταχύτητες'' δεν είναι αποδεκτές! Να πεινάει το δικό σου το παιδί, να μην έχεις να του δώσεις...».