02 Αυγούστου 2016

Βίντεο: 21χρονη ΒΛΑΜΜΕΝΗ φοράει πάνες και φωνάζει το αγόρι της «μπαμπά» - Δείτε πως το δικαιολογεί

Αντικρίζοντας τη συλλογή από κούκλες και λούτρινα ζωάκια της Jess, το πιο λογικό συμπέρασμα που θα μπορούσε να βγάλει κάποιος είναι ότι η 21χρονη κοπέλα απέκτησε πρόσφατα ένα μωράκι.
Ωστόσο, μια πιο προσεκτική ματιά στο ροζ της δωμάτιο θα αποκάλυπτε ότι κάτι πάει... πολύ στραβά, αφού τα παιδικά φορμάκια και ρουχαλάκια που βρίσκονται πεταμένα μέσα σ' αυτό δεν έχουν μέγεθος μωρού, αλλά ενήλικης γυναίκας και μάλιστα... ψηλής. Το ίδιο ισχύει και για την πελώρια κούνια που είναι τοποθετημένη στο κέντρο του και στην οποία κοιμάται - μόνιμα πλέον - η 21χρονη κοπέλα.

Ως ενήλικο μωρό, η Jess παραδέχεται σε δημοσίευμα της Daily Mail ότι της αρέσει να φοράει πάνες, να πίνει από μπιμπερό και να βγάζει άναρθρες κραυγούλες, όπως κάνουν τα μωρά. Σύμφωνα με την ίδια, αυτή η συμπεριφορά τη βοηθάει να ξεπεράσει τα ψυχικά τραύματα που της έχει προκαλέσει η σεξουαλική κακοποίηση, την οποία υπέστη στην τρυφερή ηλικία των δύο ετών. Αυτή η φρικτή εμπειρία, αποκαλύπτει η 21χρονη, της άφησε τεράστια ψυχολογικά προβλήματα, όπως άγχος και κατάθλιψη.


Παρότι κάνει χρόνια ψυχανάλυση, η πρόοδος την οποία έχει πετύχει με την παράξενη αυτή μέθοδο θεραπείας (την οποία εμπνεύστηκε μόνη της) είναι πολύ μεγαλύτερη από εκείνη που είχε καταφέρει με τα φάρμακα και την παρακολούθηση από ψυχολόγο. «Το παιχνίδι της επιστροφής στην παιδική ηλικία είναι η απόδρασή μου και μου επιτρέπει να διεκδικώ την αθωότητα την οποία μου στέρησαν όταν ήμουν μικρή. Αυτή η παλινδρόμηση ταιριάζει εξάλλου με την προσωπικότητά μου. Μου επιτρέπει να είμαι παιχνιδιάρα και χαριτωμένη, όπως θα ήμουν εάν δεν είχα βιώσει αυτά τα φρικτά πράγματα στο παρελθόν», αναφέρει χαρακτηριστικά η νεαρή.


Στο ιδιότυπο αυτό παιχνίδι συμμετέχει και το αγόρι της Jess, o 24χρονος David, τον οποίο η κοπέλα φωνάζει «μπαμπά» στις προσωπικές τους στιγμές. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι επιδίδεται σε πρακτικές γνωστές στους φαν του BDSM και περιλαμβάνουν συμπεριφορές «κυρίαρχου-υποτακτικής», οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι ο σκοπός αυτών των «συνεδριών» δεν είναι σεξουαλικός. «Ξέρουμε ότι για πολλούς είναι σεξουαλικό βίτσιο αλλά εμείς δεν κάνουμε ποτέ σεξ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ρόλων», εξηγεί η Jess.

Δείτε παρακάτω το βίντεο στο οποίο εξηγεί τις λεπτομέρειες της παράξενης σχέσης της.