17 Αυγούστου 2016

BINTEO-Η υποδοχή του «αργυρού» Γιαννιώτη στο Ολυμπιακό χωριό-Αποκλείστηκε η εθνική πόλο

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον Σπύρο Γιαννιώτη στο Ολυμπιακό Χωριό μετά το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Δείτε το βίντεο:


Εκτός ημιτελικών η Εθνική ομάδα πόλο, ηττήθηκε με 9-5 από την Ιταλία

Το όνειρο των ημιτελικών έμεινε όνειρο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση ηττήθηκε δίκαια από την Ιταλία

Το μετάλλιο σε Ολυμπιακό τουρνουά θα παραμείνει ένα απωθημένο για την Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στον προημιτελικό κόντρα στην Ιταλία παρουσίασε το κακό του πρόσωπο και ηττήθηκε δίκαια με…

Οι Ιταλοί μας αιφνιδίασαν με το «καλημέρα», προηγήθηκαν με δύο γρήγορα γκολ (με μακρινά σουτ) και απέκτησαν πολύ νωρίς το ψυχολογικό πλεονέκτημα…

Το φυσιολογικό άγχος που υπήρχε, έγινε πολύ μεγαλύτερο κι ενώ είχαμε τις ευκαιρίες να μειώσουμε, το πρώτο οκτάλεπτο έληξε 0-2.

Στο δεύτερο λεπτό της 2ης περιόδου ήρθε και το 0-3, με τον Μουρίκη δύο λεπτά αργότερα να μειώνει σε 1-3, ενώ ο ίδιος παίκτης μείωσε ξανά σε 2-4, για να ακολουθήσει δοκάρι στο σουτ του Βλαχόπουλου με τη λήξη του ημιχρόνου.

Κι ενώ στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου υπήρχε μεγάλη βελτίωση στην άμυνα, δυστυχώς στην επίθεση τα προβλήματα ήταν… άλυτα. Έτσι ενώ είχαμε πολλές ευκαιρίες για να πλησιάσουμε στο γκολ και να πιέσουμε ψυχολογικά τους Ιταλούς δεν τα καταφέραμε και με δύο γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα το σκορ έγινε 2-6.

Εκεί ουσιαστικά τελείωσε κι ο αγώνας, παρόλο που στα μισά της τελευταίας περιόδου μειώσαμε σε 4-6.

Στην επόμενη φάση αν και παίξαμε καλή άμυνα, λίγο πριν τελειώσει ο χρόνος, οι διαιτητές έδωσαν αποβολή, οι Ιταλοί σκόραραν στον παίκτη παραπάνω κι όλα είχαν κριθεί… Οι Ιταλοί έφτασαν στο 4-8 κι απλά το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 5-9.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 2-2, 1-2

Ελλάδα: Μουρίκης 2, Φουντούλης 2, Βλαχόπουλος 1

Ιταλία: Φιγκλιόλι 3, Ντι Φούλβιο 1, Νόρα 1, Αϊκάρντι 2, Τζίτο 1, Πρεσιούτι 1