07 Αυγούστου 2016

Οι λουκουμάδες και το… ΚΚΕ

Στις παραλίες της Φθιώτιδας βρίσκεται αυτές τις μέρες ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος φροντίζει ναι μεν να κάνει τα μπάνια του, αλλά δεν παραλείπει να κάμει και το δικό του… ρεπορτάζ!

Ο γ.γ. του ΚΚΕ συνομιλεί με κόσμο, καταγράφει προβλήματα και ανησυχίες και διαπιστώνει ότι η απογοήτευση αυξάνεται συνεχώς.

Μάλιστα, όπως γράφει ο «ΒΗΜΑτοδοτης» ο κ. Κουτσούμπας συνάντησε και «κοψοχέρηδες» που φαίνεται πως μετάνιωσαν γι’αυτό που ψήφισαν, οι οποίοι του μετέφεραν την αγωνία τους ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση και πως όλοι αναγνωρίζουν ότι το φθινόπωρο θα είναι βαρύ για μισθωτούς λόγω φόρων και για συνταξιούχους λόγω περικοπών.

Ωστόσο, αυτό που έκανε περισσότερο εντύπωση στον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ ήταν πόσο δύσκολα τη βγάζουν οι οικογενειάρχες ακόμη και στις ολιγοήμερες διακοπές τους.

«Παραγγέλλουν συνήθως μια μερίδα λουκουμάδες που έχει επτά κομμάτια και τρώει από έναν λουκουμά ολόκληρη η οικογένεια. Έτσι ξεγελούν την πείνα τους. Το πολύ πολύ να πιουν και ένα εμφιαλωμένο νερό και αυτή είναι η έξοδος τους», αναφέρει ο γενικός γραμματέας.

Δυστυχία βλέπει παντού ο κ. Κουτσούμπας όπως και πολλά λουκέτα σε καταστήματα…