18 Αυγούστου 2016

Τζόνι Ντεπ: Το κομμένο δάχτυλο, τα ναρκωτικά, τα μεθύσια και η «εύκολη Άμπερ»

Η παρωδία συνεχίζεται!

Ο επεισοδιακός χωρισμός συνεχίζεται στις αίθουσες του δικαστηρίου. Η Άμπερ Χερντ φέρνει στο φως στοιχεία που σοκάρουν.
Σύμφωνα με το TMZ η Χερντ παρουσίασε στο δικαστήριο μια φωτογραφία του πρώην συζύγου της Τζόνι Ντεπ, όπου εμφανίζεται να έχει κόψει το δάχτυλό του σε μια από τις στιγμές τρέλας του.


Ακόμη, η ίδια πηγή αναφέρει πως εκείνη την περίοδο όπου τραβήχτηκε η φωτογραφία με το κομμένο δάχτυλο ο Ντεπ έπαιρνε έκσταση και ήταν μεθυσμένος.

Το περιστατικό συνέβη όταν η Άμπερ βρισκόταν στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της ταινίας «Το κορίτσι από τη Δανία» και μετά από καβγά που είχαν στο τηλέφωνο ο Ντεπ πέταξε το κινητό του σε ποτήρι που έσπασε και έτσι έκοψε βαθιά το δάχτυλο του. Ο ηθοποιός δεν πήγε να ζητήσει ιατρική βοήθεια αλλά φρόντισε μόνος του το τραύμα με αποτέλεσμα μετά από 24 ώρες οι γιατροί να του κόψουν κομμάτι δέρματος για να επουλώσουν την πληγή.

Στην κατάθεσή της στο δικαστήριο η Χερντ ανέφερε ότι ο Τζόνι Ντεπ της έβαλε το ματωμένο του δάχτυλο σε μπλε μπογιά και έγραψε στον καθρέφτη «Starring» ,«Billy Bob», «Easy Amber».

Ο Ντεπ με το «Billy Bob» εννοούσε τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον και το «Easy Amber» εννοούσε ότι η Αμπερ Χερντ ήταν «εύκολη».

Ο επιτυχημένος ηθοποιός πίστευε πως ο 61χρονος Θόρτον διατηρούσε ερωτική σχέση με την Άμπερ με την οποία συμπρωταγωνιστεί στην ταινία «London Fields» που αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Δείτε τις φωτογραφίες:





http://www.backstage24.gr/tzoni-ntep-to-kommeno-daxtylo-ta-narko/