16 Αυγούστου 2016

Παπαχρήστου: “Απαντήσεις” μέσω instagram για τον σάλο των τελευταίων ημερών [pic]

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θέλησε να ευχαριστήσει όσους τη στηρίζουν, καθώς και να ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να σχολιάσει ούτε τους επικριτές της αλλά ούτε και όσους προσπαθούν να καπηλευτούν τις προσπάθειες της.
Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και την κατάληψη της 8ης θέσης στο τριπλούν, η Βούλα Παπαχρήστου αποφάσισε να απαντήσει μέσω των social media, σε όσους -κατά την ίδια- είτε προσπαθούν να καπηλευτούν την προσπάθειά της, είτε συνεχίζουν να της επιτίθενται προσωπικά.

“Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους (και είστε πάρα πολλοι) για την αγάπη σας που με βοήθησε να έχω μια εξαιρετική χρονιά. Δυο μετάλλια στο Παγκόσμιο Κλειστού και τους Πανευρωπαϊκούς, τελικός και 8η θέση στην Ολυμπιάδα. Αγωνίζομαι για την Ελλάδα, για την οικογένειά μου, για όσους αγαπώ και με αγαπούν. Συνεχίζουμε για ακόμα καλύτερα και με περισσότερη πίστη.

Υ.Γ.: Για τους λίγους που είτε προσπαθούν να καπηλευτούν την προσπάθειά μου, είτε μου επιτίθενται για μια κακή στιγμή πριν χρόνια, μην περιμένετε σχόλια. Απαντώ με τη στάση μου, με τη ζωή μου, με την προσπάθειά μου μέσα και έξω από τα στάδια”, αναφέρει σε ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις