08 Αυγούστου 2016

Γυναίκα οδηγός παρκάρει την Mercedes της πάνω σε Ferrari 458. Κυριολεκτικά [video]

Δεν είναι μόνο το κόστος της ζημιά όσο η ψυχική οδύνη να βλέπεις να καταστρέφεται μια Ferrari 458 Speciale.

Μια Ferrari 458 Speciale καταστράφηκε όταν μία γυναίκα απέτυχε να παρκάρει παράλληλα με το πεζοδρόμιο την Mercedes-Benz 380 SL που οδηγούσε.

Το περιστατικό συνέβη στην Virginia των ΗΠΑ, έξω από ένα café. Η γυναίκα που οδηγούσε την Mercedes έβαλε απότομα όπισθεν και πατώντας κάπως... άγαρμπα το γκάζι, η ψηλή ουρά της Mercedes SL πέρασε πάνω από το χαμηλό ρύγχος της Ferrari, σαν να ανεβαίνει σε ράμπα.

Ο ιδιοκτήτης της Ferrari φτάνει στο σημείο, προφανώς σε έξαλλη κατάσταση και δυσκολεύεται να συγκρατήσει την οργή του. «Είσαι σοβαρή; Είσαι αλήθεια σοβαρή γμτ...; Είναι το πιο ηλίθιο πράγμα που έχω δει», της είπε. Και λίγα είναι, θα προσθέσουμε, πολύ λίγα.

Η κυρία, προφανώς άσχετη από οδήγηση και προφανώς σοκαρισμένη, θα πρέπει να πληρώσει αρκετά για την αποκατάσταση της ζημιάς. Στην Αμερική τα περισσότερα σπίτια και τα καταστήματα έχουν υποχρεωτικά θέσεις στάθμευσης, όπου τα αυτοκίνητα μπαίνουν και βγαίνουν κάθετα. Οπότε το παράλληλο παρκάρισμα δεν είναι έτσι κι αλλιώς το δυνατό τους σημείο. Από αυτό το σημείο βέβαια, μέχρι αυτό που βλέπουμε στο video, η απόσταση είναι αρκετή.


Mιχάλης Γεωργιάδης
http://www.drive.gr/news/kosmos/gynaika-odigos-parkarei-tin-mercedes-tis-pano-se-ferrari-458-kyriolektika-video