01 Αυγούστου 2016

Νοor 1-Απειλές φουσκωτών δέχθηκε η μητέρα της εισαγγελέα-"Δεν θα καμφθεί το σθένος μας από τις απειλές"

Μήνυμα προς κάθε σκοτεινό κέντρο ότι το σθένος και το φρόνημα των εισαγγελέων δεν πρόκειται να καμφθεί αποστέλλει σε οργισμένη ανακοίνωσή της η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδας, μετά τις απειλές που δέχθηκε από δύο σωματώδεις άνδρες η μητέρα της εισαγγελέως Εφετών Μαρίας Τρουπή που έχει επιληφθεί της υπόθεσης διακίνησης των δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο Noor 1.

«Οι πρωτοφανείς απειλές και αήθεις εκβιασμοί κατά εισαγγελικών λειτουργών, που έχουν στόχο να πλήξουν τη Δικαιοσύνη και κατ΄ επέκταση τη Δημοκρατία δεν πρόκειται να κάμψουν το σθένος και το φρόνημα των Ελληνίδων και Ελλήνων εισαγγελέων οι οποίοι παραμένουν πιστοί στις επάλξεις του δικαστικού καθήκοντος» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι εισαγγελείς.

Σημειώνεται ότι η απόφαση του Δικαστηρίου επί των ποινών των κατηγορούμενων για το Noor 1 αναμένεται αύριο Tρίτη. Η εισαγγελέας Εφετών έχει προτείνει τις αυστηρότερες δυνατές ποινές που θα μπορούσε να εισηγηθεί με βάση τη δικαστική απόφαση.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/321618/eisaggeleis-gia-noor-1-den-tha-kamfthei-to-sthenos-mas-apo-tis-apeiles-/