20 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΑ! Πρωτοφανή επεισόδια βίας στο Λονδίνο: 100 μαθητές μπλέχτηκαν σε άγριο καβγά!

Δείτε το βίντεο- Μερικά από τα παιδιά κρατούσαν ακόμα και μαχαίρια - Δύο πήγαν στο νοσοκομείο έξι συνελήφθησαν

Δύο άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από μαζική διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ 100 μαθητών. Η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε ότι αξιωματικοί κλήθηκαν για να αντιμετωπίσουν «μια μεγάλη μάχη» μεταξύ νεαρών στο Northumberland Heath στο Bexley, του νοτιοανατολικού Λονδίνου.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας στις πρωτοφανείς συγκρούσεις συμμετείχαν 100 νεαρά άτομα τα οποία χτυπιόντουσαν με μανία.

«Ποτέ δεν έχω δει κάτι τέτοιο τα οκτώ χρόνια που ζω εδώ», έγραψε αυτόπτης μάρτυρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Αστυνομικού παραμένουν στην περιοχή για την αποφυγή περαιτέρω επεισοδίων. Έγιναν έξι συλλήψεις.

Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας είπε στην αστυνομία: «Επικρατούσε πανδαιμόνιο. Παιδιά φώναζαν μεταξύ τους. Ήταν τρομακτικό. Το φοβερό είναι ότι μαθητές προκάλεσαν τόσα επεισόδια. Μάλιστα πολλά από αυτά για να μην αναγνωριστούν είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους με κουκούλες. Μερικά είχαν ακόμα και μαχαίρια και ποιος ξέρει τι άλλο ακόμα. Άνθρωποι που είχαν βγει βόλτα με το σκύλο τους και τα παιδιά τους έπαθαν σοκ. Τέτοια πράγματα δεν πρέπει να συμβαίνουν».