23 Σεπτεμβρίου 2016

ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ 17 ΑΠΟ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΧΑΧΑ! Η κυβέρνηση πανηγυρίζει: Δεν κατέπεσε ο διαγωνισμός, κατέθεσαν 40 εκατ. οι δύο καναλάρχες

Με διθυραμβικούς τόνους υποδέχθηκε η κυβέρνηση την κατάθεση της πρώτης δόσης από τους δύο υπερθεματιστές στην δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών.

Η κυβέρνηση με ανακοίνωσή της επιτίθεται μάλιστα κατά της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία στη Βουλή δήλωσε ότι «ο διαγωνισμός για τις άδειες έχει καταπέσει».

Οπως αναφέρει η κυβέρνηση την ίδια ώρα «οι δύο πρώτοι υπερθεματιστές κατέθεταν στα δημόσια ταμεία 40 εκατομμύρια ευρώ. Τα πρώτα χρήματα μετά από δύο δεκαετίες «τζάμπα» χρήσης δημόσιων συχνοτήτων από καναλάρχες».

Κατηγορεί την ΝΔ ότι «είναι τόσο μεγάλο το άγχος τους να μην πληρώσουν δεκάρα οι ιδιοκτήτες καναλιών για τη χρήση δημόσιων αγαθών, ώστε δεν τηρούν πλέον ούτε τα προσχήματα». Υποστηρίζει δε ότι «θα ήταν γραφικές οι αντιδράσεις τους, αν δεν στρέφονταν τόσο καταφανώς και τόσο ξεδιάντροπα απέναντι στο δημόσιο συμφέρον» και το Μαξίμου καταλήγει: «Καθένας πορεύεται με εκείνους που εκπροσωπεί. Η Νέα Δημοκρατία με τους καναλάρχες, εμείς με την κοινωνία».