14 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΩΤΟ-Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ; Υστερία με την υγεία της Χίλαρι: Την παρουσιάζουν ως ζόμπι -«Επαθε 3 εγκεφαλικά, έχει Αλτσχάιμερ και θρομβώσεις»

Πανικός έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με την κατάσταση της υγείας της υποψήφιας των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον.

Οι θεωρίες συνωμοσίας είναι αμέτρητες... Το στρατόπεδο της Κλίντον κάνει λόγο για πνευμονία, χθες ένας γνωστός γιατρός των ΗΠΑ έγραψε στο twitter ότι μπορεί να την δηλητηρίασαν ο Τραμπ με τον Πούτιν, ενώ στο δελτίο ειδήσεων του ABC News την... πέθαναν.
H κατάσταση ωστόσο δείχνει να ξεφεύγει κι άλλο, αφού το περιοδικό «National Enquirer» παρούσιασε την Κλίντον σαν ζόμπι στο εξώφυλλό του.

Επιπροσθέτως, πρώην αξιωματούχος του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, αποκάλυψε ότι η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας υπέστη δύο μίνι εγκεφαλικά κατά τη διάρκεια της θητείας της στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Τρία εγκεφαλικά, Αλτσχάιμερ, προβλήματα στο ήπαρ και θρομβώσεις, γράφει στο πρωτοσέλιδό του το περιοδικό.




Πηγή: Υστερία με την υγεία της Χίλαρι: Την παρουσιάζουν ως ζόμπι -«Επαθε 3 εγκεφαλικά, έχει Αλτσχάιμερ και θρομβώσεις» [εικόνα] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/288525/ysteria-me-tin-ygeia-tis-hilari-tin-paroysiazoyn-os-zompi-epathe-3-egkefalika-ehei#ixzz4KEat6Nd5