23 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΖΟΜΠΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΠΑ! Νέο πρόβλημα υγείας για την Χίλαρι Κλίντον; - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα ερωτηματικά για την κατάσταση της υγείας της Χίλαρι Κλίντον έχει προκαλέσει βίντεο στο οποίο φαίνεται να κινεί με περίεργο τρόπο τα μάτια της κατά τη διάρκεια ομιλίας.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να κάνει νευρολογικές εξετάσεις, όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφο του Florida TV. Αρχικά η Κλίντον αστειεύτηκε όταν την ρώτησε αν θα έκανε κάποιο νευροδιαγνωστικό έλεγχο, με δεδομένο τον αυξημένο κίνδυνο εκδήλωσης άνοιας ή Αλτσχάιμερ, λόγω της ηλικίας της.

«Συγγνώμη είχα πνευμονία», είπε η Κλίντον χαμογελώντας. «Είμαι πολύ χαρούμενη που τα αντιβιοτικά το κανόνισαν. Και αυτό είναι πίσω μας τώρα», είπε και τόνισε ότι έχει δημοσιεύσει όσα πρέπει για την υγεία της. Μάλιστα, η Χίλαρι ανέφερε ότι οι αποκαλύψεις του αντιπάλου της Ντόναλντ Τραμπ για την υγεία του ωχριούν μπροστά στις δικές της.

«Είμαι σωματικά και διανοητικά υγιής και κατάλληλη να γίνω πρόεδρος των ΗΠΑ», κατεληξε.

Το βίντεο δημοσίευσε η American Mirror και ένας blogger σχολίασε ότι η Κλίντον «φαινόταν να έχει κάτι αρκετά περίεργο στην εμφάνιση της. Φαινόταν να διαβάζει από οθόνες τηλεϋποβολέα που είχαν τοποθετηθεί σε κάθε πλευρά του πόντιουμ».

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, υπενθυμίζουν ωστόσο, ότι η Χίλαρι Κλίντον στα τέλη του 2012 είχε πάθει διάσειση έπειτα από πτώση στο σπίτι της. Εκείνη την περίοδο έπασχε από μία ασθένεια που της προκαλούσε αφυδάτωση.

Δείτε το βίντεο: