21 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ Π{ΑΡΕΡΜΗΝΕΥΘΟΥΝ->Β. Τσίρκας του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έγινε ουσιαστική εξέταση των πόθεν έσχες για τον αδειοδότηση


Σε 3-4 ώρες θα βγει κι αυτός να μας πει ότι δεν καταλάβαμε τι ακούσαμε... όπως έκανε χθες και ο Κουρουμπλής

Δεν έγινε ουσιαστική εξέταση των δηλώσεων πόθεν έσχες των υποψήφιων καναλαρχών στην Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού δήλωσε την Τετάρτη στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Τσίρκας.

«Δεν υπήρξε πρόθεση για συγκάλυψη, δεν έχουμε πρόθεση συγκάλυψης κανενός γεγονότος, γίνεται συστηματική προσπάθεια της ΝΔ να ακυρώσει το νόμο Παππά» δήλωσε ο κ. Τσίρκας.

«Ο κ. Τσίπρας είπε στην ΚΕ ότι όποιος υποψήφιος δεν πληροί της προϋποθέσεις θα έρθει ο επόμενος» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Κατηγόρησε δε τη ΝΔ προσπαθεί να πλήξει το ηθικό πλεονέκτημα της κυβέρνησης «σηκώνοντας» το θέμα της αδειοδότησης και του κ. Καλογρίτσα.

«Στηρίζουν με νύχια και με δόντια κουμπάρους στον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας κάνοντας λόγο για «μπανανία», καθώς δεν είναι να δυνατόν να συμμετέχουν σε ένα διαγωνισμό δηλώνοντας ό,τι εγγύηση θέλουν χωρίς έλεγχο.

Για τρίγωνο διαπλοκής και αμαρτίας, και σκαστή παρανομία, έκανε λόγο η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου αναφερόμενη στην υπόθεση της Attica Bank. «Να ελεγχθεί η επιτροπή αδειοδότησης, αλλά και ο (γ.γ Ενημέρωσης) κ. Κρέτσος που επικύρωσε το πόρισμα για τους υποψήφιους υπερθεματιστές» τόνισε ακόμη.

«Τρίγωνο διαπλοκής Attica, Καλογρίτσας, Σπίρτζης... Τρίγωνο αμαρτίας. Περιμένω την παρέμβαση του πρωθυπουργού, να μάς απαντήσει τι θα κάνει για τον υπουργό Επικρατείας και τον γγ. Ενημέρωσης» τόνισε

Όσα είπε στην ΚΕ ο κ. Τσίπρας τα είπε εκ των υστέρων σημείωσε ακόμη, υπογραμμίζοντας ότι «κανάλια όπως ο ΣΚΑΪ πλήρωναν χρήματα, πολλά χρήματα και τα περισσότερα δάνεια των καναλιών είναι εξυπηρετούμενα. Όπως προειδοποίησε δημιουργείται ένα δηλητηριώδες κλίμα από την κυβέρνηση ότι όλοι είναι διεφθαρμένοι. «Δεν θα συνηγορήσουμε στη διαμόρφωση καθεστώτος και στη Μαδουροποίηση» επισήμανε η βουλευτής.

Πηγή: skai.gr