05 Σεπτεμβρίου 2016

Μόνο ο Τάκης θα λείπει απ' τα σούργελα με τα οποία θα κάνει κανάλι ο Μαρινάκης

Με τον Σωτήρη Ξενάκη να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ξεκινάει ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον σχεδιασμό για το νέο τηλεοπτικό κανάλι, μετά την άδεια που εξασφάλισε στη σχετική δημοπρασία της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νέο κανάλι θα αξιοποιηθούν μια σειρά από δημοσιογράφους που απασχολούνται ήδη στον Όμιλο Κουρτάκη, στα έντυπα αλλά και το ραδιόφωνο του γνωστού εκδότη.

Η Λίζα Δουκακάρου (που σήμερα βρίσκεται στο Mega) και η Ανδριάννα Ζαρακέλη, με μακρά τηλεοπτική εμπειρία, θεωρείται βέβαιο ότι θα αξιοποιηθούν στον τομέα των ειδήσεων, με την Ελένη Καλογερόπουλου και τον Γιώργο Κατσίγιαννη στο ρεπορτάζ.

Ρόλο αναμένεται να έχει και ο Παναγιώτης Τζένος, ο οποίος σήκωσε το βάρος της ειδικής ζώνης που είχαν τα “Παραπολιτικά” στον τηλεοπτικό σταθμό “Ε”, στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

Ο Σωτήρης Ξενάκης με κεντρικό ρόλο στο κανάλι Μαρινάκη

Ο δημοσιογράφος Σωτήρης Ξενάκης θα έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, κεντρικό ρόλο στο νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, αναφορικά με τον σχεδιασμό, καθώς και τη δομή της λειτουργίας του.

Ο Σωτήρης Ξενάκης έχει μακρά διαδρομή στον χώρο της δημοσιογραφίας, με ευκρινές αποτύπωμα και στην τηλεόραση, όπου το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει την εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου” στο Kontra Channel.

Στο τέλος της άνοιξης, αποχώρησε από το ραδιόφωνο του “Βήματος”, προκειμένου να αφοσιωθεί στην τηλεόραση, ενόψει και των εξελίξεων που βρίσκονταν τότε υπό διαμόρφωση στο τηλεοπτικό πεδίο, ενώ “εντοπίστηκε” να σεργιανίζει στον Πειραιά και τον Όμιλο Μαρινάκη το καλοκαίρι.

ysterografa.gr