13 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! «Αθώωνει» Πολάκη η ΓΓ Ισότητας για την αήθη επίθεση στην Τσικρίκα

Ήταν ένας πολιτικός σχολιασμός, δεν έχει σχέση με το σεξισμό, δήλωσε η Φωτεινή Κούβελα

Στην «αθώωση» του Παύλου Πολάκη σχετικά με τους χαρακτηρισμούς «θεραπαίνιδα και λιβανιστήρι» για την δημοσιογράφο του ALPHA Ευαγγελία Τσικρίκα προχώρησε σε συνέντευξή της η Γενική Γραμματέας Ισότητας Φωτεινή Κούβελα.

Η κυρία Κούβελα υποστήριξε ότι όσα έγραψε ο αναπληρωτής υπ. Υγείας ήταν «πολιτικός σχολιασμός» και «δεν έχει σχέση με την ισότητα ή με σεξισμό».

«Οι γυναίκες κρίνονται και για τις πολιτικές τους τοποθετήσεις. Μία πολιτική τοποθέτηση κρίνεται, είτε είναι γυναίκα είτε είναι άνδρας. Από εκεί και πέρα, αν είχε κάποιος σεξιστικό υπονοούμενο, κάτι,  κτλ, να το δούμε, αλλά δεν είχε τέτοιο πράγμα. Δεν θέλουμε να εμπλακούμε εμείς για αυτόν τον λόγο. Δεν αφορά κάτι σεξιστικό» συμπλήρωσε μιλώντας στο BHMA FM.

«Η Γενική Γραμματεία δεν είναι επί παντός επιστητού. Ασχολείται με συγκεκριμένα θέματα. Τι να κάνουμε; Είναι μία πολιτική τοποθέτηση, ας την κρίνει ο καθένας όπως νομίζει… Επειδή δηλαδή έγινε σε γυναίκα; Οι γυναίκες κρινόμαστε με τις πολιτικές μας τοποθετήσεις. Δεν είμαστε στο απυρόβλητο» κατέληξε στη συνέντευξή της η κυρία Κούβελα.