Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Στο νοσοκομείο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούσε βοήθεια για τη φωτιά στη ΘάσοΝα θυμίσουμε ότι πρόκειται για αυτόν που ο Τσίπρας είπε πως είναι τόσο βλάκας που έπαιρνε σε λάθος υπουργείο αφού ο Τόσκας δεν είναι υπεύθυνος για τις φωτιές (!!)... και η υπάλληλος του έλεγε πάρτε μετά τις 3μμ για να μιλήσετε με τον Τόσκα

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο βουλευτής Καβάλας Τάκης Εμμανουηλίδης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγινε γνωστός από την έκκληση που απηύθυνε το προηγούμενο Σάββατο, κι ενώ η φωτιά στη Θάσο μαινόταν ανεξέλεγκτη, στο γραφείο του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Τόσκα να ενισχυθούν οι δυνάμεις αεροπυρόσβεσης για να τεθούν υπό έλεγχο τα μέτωπα της πυρκαγιάς.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο κ. Εμμανουηλίδης μεταφέρθηκε εκτάκτως στο Νοσοκομείο Καβάλας και μέχρι σήμερα νοσηλεύεται στη Β' Παθολογική Κλινική. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής Καβάλας έχει υποστεί ελαφρύ εγκεφαλικό. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται ελεγχόμενη και σύμφωνα με ιατρικές πηγές δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του.

«Ποιες 3, καιγόμαστε σας λέω!» έλεγε ο κ. Εμμανουηλίδης στην τηλεφωνική επικοινωνία που κατέγραφε τηλεοπτική κάμερα όταν συνεργάτιδα του κ. Τόσκα του ζητούσε να ξανατηλεφωνήσει αργότερα.

Το περιστατικό με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούσε ενίσχυση των αεροπορικών δυνάμεων απασχόλησε και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Μετά την περιοδεία του κ. Τσίπρα τη Δευτέρα στη Θάσο, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην έκκληση του Τάκη Εμμανουηλίδη προς τον Νίκο Τόσκα τονίζοντας ότι ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ δεν τηλεφωνούσε το γραφείο του υπουργού Δημόσιας Τάξης αλλά καλούσε λάθος τηλέφωνο.

Επισημαίνεται ότι ο Τάκης Εμμανουηλίδης δεν μετείχε στην σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Θάσο υπό τον πρωθυπουργό, χωρίς να έχει διευκρινιστεί πότε ακριβώς υπέστη το ισχαιμικό επεισόδιο.


Xρήστος Μπόκας
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου