13 Σεπτεμβρίου 2016

Η Περιστέρα άλλαξε «καριέρα» για να πάει τον κανακάρη της στο ιδιωτικό

Ρε κορίτσι μου κάτι πρέπει να κάνεις με τη μύτη... ας πουμε να απαγορεύσεις στους φωτογράφους να σε παίρνουν προφίλ...


«Βάζουν… μέσο» για να έχουν τα παιδιά τους συμμαθητή τον γιο του Τσίπρα!

Η Περιστέρα Μπαζιάνα φέτος είπε να αλλάξει «καριέρα» για χάρη το γιου της Φοίβου – Παύλου. Έγινε, λοιπόν, φωτογράφος! Η σύντροφος του πρωθυπουργού έφερε τη δική της φωτογραφική μηχανή για να φωτογραφήσει τον γιο της ως πρωτάκι σε ιδιωτικό σχολείο στην Πλάκα.

Φορούσε ένα μπλε παντελόνι κάπρι (όπως και πέρυσι), μπλε μπαλαρίνες (όπως και πέρυσι) και λευκή μπλούζα, αλλά εφέτος η όλη εικόνα της ήταν διαφορετική.

Όπως διαπιστώνει ο ΒΗΜΑτοδότης δεν ήταν απόμακρη, μιλούσε με τις μαμάδες άλλων παιδιών και η συνοδεία της ήταν διακριτική, έξω στο πεζοδρόμιο.

Στο ίδιο σχολείο στην Πλάκα βρέθηκε για το παιδί του και ο Χρ. Βερναρδάκης. Φορούσε ένα γκρίζο σακάκι και φαινόταν βλοσυρός, ίσως δεν ήθελε να τον πλησιάσει κανείς. Ούτε βεβαίως θα ήθελε να τον πλησιάσει ο Π. Τατσόπουλος που βρισκόταν και αυτός εκεί για το παιδί του.

«Βάζουν… μέσο» για να έχουν τα παιδιά τους συμμαθητή τον γιο του Τσίπρα!

Και εκεί που λες ότι τα έχω ακούσει όλα θυμάσαι πως είσαι στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΒΗΜΑτοδότη γονείς διαγκωνίζονται ώστε τα βλαστάρια τους να είναι στο ίδιο τμήμα με τον γιο του Αλέξη Τσίπρα.

«Έμαθα όμως και κάτι άλλο. Εφέτος που τα τμήματα θα χωρίζονται για την πρώτη Δημοτικού, δεν ήταν λίγοι οι γονείς που διαγκωνίζονταν για να είναι το βλαστάρι τους στο ίδιο τμήμα με τον Φοίβο-Παύλο», γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.