13 Σεπτεμβρίου 2016

Βίντεο: Πληθωρικό μοντέλο πάλεψε με σεκιουριτά πριν τα... πετάξει όλα στο γήπεδο

Έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και αποθεώθηκε από χιλιάδες οπαδούς
Το κορίτσι ήταν αποφασισμένο να κάνει το κομμάτι του και βέβαια δεν ήταν ικανός να ανακόψει την πορεία της ένας... απλός σεκιουριτάς στο γήπεδο της Γκρέμιο, στη Βραζιλία.
Η 31χρονη... bumbum Ντάνι Μοράις εμφανίστηκε με... περιβολή παραλίας στην εξέδρα του γηπέδου, προσελκύοντας πάνω της όλα τα ανδρικά και όχι μόνο βλέμματα. Όμως η πληθωρική κοπέλα δεν αρκέστηκε στο... θαυμασμό των οπαδών που βρίσκονταν στο σημείο. Στο μυαλό της υπήρχε κάτι... μεγαλύτερο!

Ενώ η αγωνία στο χορτάρι είχε φτάσει στο κατακόρυφο, καθώς η Γκρέμιο βρισκόταν στο 0-0 με την Παλμέιρας, η 31χρονη μοντέλα καβάλησε το κάγκελο και προσπάθησε να εισβάλει στο γήπεδο. Μπροστά της βρέθηκε ένας σεκιουριτάς, ο οποίος είχε την... ατυχή έμπνευση να επιχειρήσει να τη σταματήσει. Τότε, η αγριόγατα Βραζιλιάνα όχι μόνο δεν παραιτήθηκε, αλλά πάλεψε κανονικά μαζί του και αφού τον εκτόπισε, «μπούκαρε» κανονικά στον αγωνιστικό χώρο, πετώντας στον αέρα τα ρούχα της.


Η ξανθιά καλλονή διεκδικεί τον τίτλο της miss bumbum και με αυτόν τον τρόπο έκανε ένα... όνειρό της πραγματικότητα. Να κάνει στριπτίζ στο κέντρο ενός γηπέδου, δίπλα στους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης της Γκρέμιο. Εξυπακούεται πως γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς...