13 Σεπτεμβρίου 2016

Βίντεο: Εταιρεία ζήτησε από υπαλλήλους να φάνε σταφύλια από το... μπούστο συναδέλφων τους - Δείτε γιατί!

Οι δράσεις ενίσχυσης του πνεύματος της ομαδικότητας δεν είναι σπάνιο φαινόμενο στις κινεζικές εταιρείες που πιστεύουν - και δικαίως - ότι για το μυστικό της επιτυχίας μιας επιχείρησης είναι η καλή συνεργασία μεταξύ των μελών του προσωπικού της.
Ωστόσο, φαίνεται πως ορισμένες εταιρείες έχουν χάσει το μέτρο, καταφεύγοντας σε κάπως... extreme μεθόδους για να βελτιώσουν τις σχέσεις μεταξύ των υπαλλήλων τους και να τους κάνουν να νιώθουν πιο «δεμένοι» σαν ομάδα.


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο, το οποίο πρωτοανέβηκε στα κινεζικά social media από έναν χρήστη που ισχυρίζεται ότι καταγράφει μια άσκηση «δεσίματος ομάδας» στην οποία συμμετείχε το προσωπικό μιας τοπικής εταιρείας, έπειτα από απαίτηση της διοίκησης.


Στο παράξενο βίντεο, του οποίου η αυθεντικότητα δεν έχει επιβεβαιωθεί, άνδρες υπάλληλοι φαίνονται να έχουν δεμένα πισθάγκωνα τα χέρια τους και να προσπαθούν να φάνε ένα τσαμπί σταφύλι από το στήθος των γυναικών συναδέλφων τους.


Οι συμμετέχοντες στην άσκηση δείχνουν πραγματικό ενθουσιασμό, με τους άνδρες να προσπαθούν να καταναλώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα σταφύλια και τις γυναίκες να τους ενθαρρύνουν χαχανίζοντας. Τη σκηνή παρακολουθούν και άλλοι υπάλληλοι, χωρίς να δείχνει κανείς να προσβάλλεται από την παράξενη αυτή δραστηριότητα!