27 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΤΡΟΛΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! Κατρούγκαλος: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι ψεύτες-Τι απαντά για τα επεισόδια στο υπουργείο Εργασίας

Ως ψεύτες κατηγόρησε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το Πολυνομοσχέδιο που αφορά την εκταμίευση δόσης 2,8 δισ. ευρώ.

«Κατά κύματα βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δηλώνουν τα αντίθετα από αυτά που γράφει ο νόμος», υπογράμμισε.

«Όλοι είμαστε περήφανοι για τον ρόλο που παίξαμε και θα διαδραματίσουμε στο μέλλον» είπε ο Γ. Κατρούγκαλος και πρόσθεσε ότι «η ασφαλιστική μεταρρύθμιση έχει δύο χαρακτηριστικά, της ισονομίας και της δικαιοσύνης».

Η απάντηση του Κατρούγκαλου για τα επεισόδια στο υπουργείο Εργασίας

«Δεν είναι αλήθεια ότι μου ζητήθηκε να δω τους ξενοδοχοϋπαλλήλους και αρνήθηκα» σημείωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, αναφερόμενος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν έξω από το υπουργείο Εργασίας οι ξενοδοχοϋπάλληλοι και τα επεισόδια που σημειώθηκαν, όταν οι συγκεντρωμένοι ζητούσαν να τον συναντήσουν.

«Χωρίς καμία συνεννόηση μαζί μου και ενώ ήμουν στη Βουλή, ήρθαν στο υπουργείο Εργασίας. Συνεννοήθηκα με τους εκπροσώπους τους, μάλιστα το ανέφερα αυτό πληροφοριακά στον κύριο πρόεδρο για να διευκολύνει την παρουσία μου στο βήμα, ότι επειδή έπρεπε να είμαι στη Βουλή, θα τους δω εδώ» συνέχισε ο κ. Κατρούγκαλος.

Ο κ. Κατρούγκαλος απευθύνθηκε στο ΚΚΕ που είχε αναφερθεί νωρίτερα στο περιστατικό, λέγοντας ότι «δεν είναι δυνατόν να βασίζεται στο ψέμα. Ένα κόμμα αγώνων, θυσιών και συνέπειας δεν μπορεί να λέει ψέματα» τόνισε.

Στην συνέχεια ο υπουργός Εργασίας μίλησε και για το θέμα  του εφάπαξ των ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Δείτε το βίντεο: