21 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Άγριο τρολάρισμα του Αδωνι στους ΣΥΡΙΖΑίους: Eυχαριστούμε που ξεφτιλίζετε την Αριστερά και γελάμε μαζί σας

Με μεγάλα κέφια για «τρελό τρολάρισμα του ΣΥΡΙΖΑ» εμφανίσθηκε και στην Βουλή ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης που είναι και ο εισηγητής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο νομοσχέδιο της κύρωσης της σύμβασης του Ελληνικού και το "ομολόγησε" μάλιστα από το βήμα της Ολομέλειας κατά την ομιλία του.

Κρατώντας το πολυσέλιδο νομοσχέδιο - συμφωνία ιδιωτικοποίησης του Ελληνικού, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως αυτό αποτελεί «το μεγάλο δώρο που κάνει σήμερα στην χώρα ο Αλέξης Τσίπρας. Γιατί με αυτό εξευτελίζει την Αριστερά και τελειώνουμε με τις φαντασιώσεις και τις ιδεοληψίες της Αριστεράς μιας για πάντα».



Και συνέχισε: «Αλλά κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ αφού είναι συμφέρουσα αυτή η συμφωνία που είναι η ίδια με αυτή που φέρναμε εμείς εδώ, γιατί δεν την ψηφίζατε τόσα χρόνια και πήγε ο τόπος πίσω. Εάν η μόνη σας διαφωνία ήταν κάποια λίγα περισσότερα μέτρα στο παραλιακό μέτωπο γιατί δεν μας το λέγατε τόσα χρόνια να το φτιάξουμε και να την ψηφίσετε. Όταν ο Σουφλιάς είχε φέρει πρώτη φορά την αξιοποίηση του Ελληνικού πεταγόσαστε από τα καθίσματα σας και λέγατε για το ξεπούλημα του Ελληνικού και ότι έπρεπε να παραμείνει δημόσιο πάρκο για τους Πολίτες και μας εξηγούσατε πόσο καταστροφικό θα ήταν να χαθεί ένα δημόσιο πάρκο. Τέτοιοι φαρισαίοι υποκριτές είστε».


Ο κ. Γεωργιάδης είπε ακόμα: «Το δώρο Τσίπρα στην πατρίδα, ξεφτιλίζει την Αριστερά για τα επόμενα 50 χρόνια ώστε να μην υπάρχει ούτε ένας φοιτητής που να λέει ότι είναι Αριστερούς. Όταν βλέπουμε μαλλιάδες με πανό, θα πρέπει από εδώ και πέρα να τους δείχνουμε τι κάνει η 1η φορά Αριστερά στην εξουσία. Από σήμερα, μετά από αυτό το νομοσχέδιο που θα ψηφίσετε θα πρέπει να εξηγήσετε στους φοιτητές που τα σπάνε στα Πανεπιστήμια, που είναι γεμάτα από καθηγητές Μπαλτάδες… ότι όταν η Αριστερά πήγε στην εξουσία όλα αυτά που έλεγε στο πεζοδρόμιο τα άφησε στην άκρη. Γιατί μεταξύ της πραγματικότητας και της Αριστεράς επικρατεί η πραγματικότητα. Και να πιστεύετε αυτά που λέει η Αριστερά αλλά αυτά που κάνει».


«Η καρέκλα όμως είναι γλυκιά κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Μας είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης ότι “λένε ότι κάνουμε τα ανάποδα από αυτά που πιστεύουμε για τις καρέκλες. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν είναι έτσι…” Δηλαδή, ο οικολόγος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς που μας έλεγε ότι το έργο του Ελληνικού θα καταστρέψει την Αττική τωρα άλλαξε θέσεις; Όχι, αλλά είναι γλυκιά η καρέκλα και τα 5.000 ευρώ το μήνα και θα το ψηφίσει. Μόνο κ. Δημαρά ξέρετε, ο κ. Καλογρίτσας τουλάχιστον το έκανε αυτό για να πάρει μέσα σε ένα χρόνο 75 εκατ. Ευρώ. Εσείς το κάνετε για 5.000 το μήνα. Όλοι εσείς σήμερα που θα ψηφίσετε το νομοσχέδιο, έχετε πάει σε διαδηλώσεις κατά τον ιδιωτικοποιήσεων και όλοι εσείς είχατε κάνει και από μια δήλωση κατά του έργου του Ελληνικού. Με τα κόμπλεξ και το μίσος κρατήσατε πίσω την Ελλάδα. Για τον ευτελισμό της Αριστεράς από την Κυβέρνηση του Τσίπρα σας το είπε και χθες με πολύ σκληρά ομολογουμένως λόγια Αλέκος Αλαβάνος. Μόνο ένας δρόμος υπάρχει για να προκόψει ο τόπος η φιλελεύθερη οικονομία αυτά για την Αριστερά είναι να γελάμε σε καμία ταβέρνα».


Δείτε όλη τη σημερινή ομιλία του Άδωνι στη Βουλή


Δείτε και το βίντεο της χθεσινής του ομιλίας


Ο Μπαλτάς στον Άδωνι: Μου άρεσε η ομιλία σας...

Ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αριστείδης Μπαλτάς από το βήμα της Βουλής αναφέρθηκε στην ομιλία του Αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη που προηγήθηκε νωρίτερα.

«Σε σχέση με τους συναδέλφους μου του ΣΥΡΙΖΑ, μου αρέσει η ομιλία σας, είσαστε ζωηρός, ευφράδης, ζωηρεύετε τα αίματα όταν μιλάτε, σας παρακολουθούμε όλοι» είπε ο Μπαλτάς.

«Ταυτόχρονα, το καλό με αυτού του τύπου την ομιλία είναι ότι αποκαλύπτετε κάποια πράγματα τα οποία δεν σας είναι πλήρως συνειδητά στον ειρμό της ομιλίας σας» συνέχισε ο κ. Μπαλτάς κάνοντας παράλληλα αναφορά στον Μάρξ και τον Φρόιντ.

Δείτε το το βίντεο: