12 Σεπτεμβρίου 2016

Γιατί εκνευρίστηκε ο Αντώνης Ρέμος με την ΕΡΤ [βίντεo]

Δεν έκρυψε την ενόχληση του ο Αντώνης Ρέμος για την απουσία της κρατικής τηλεόρασης από την συνέντευξη τύπου της μεγάλης συναυλίας που διοργανώνεται σήμερα στο θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη.

Στη σκηνή θα βρεθούν μαζί στην τελευταία συναυλία για την φετινή θερινή περίοδο τρία πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, αυτά των Χρήστου Νικολόπουλου, Αντώνη Ρέμου και της ξεχωριστής Μαρινέλλας.

Το πρωί της Κυριακής παραχώρησαν συνέντευξη τύπου οι τρεις καλλιτέχνες για την σημερινή συναυλία τους. Ωστόσο, ο Αντώνης Ρέμος κατά την διάρκεια της συνέντευξης δεν δίστασε να δείξει την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι απουσίαζε η κάμερα της κρατικής τηλεόρασης από την συνέντευξη.

«Σήμερα βλέπω τρεις κάμερες με το ζόρι, ένα πράγμα που εμένα σαν καλλιτέχνη και σαν πολίτη αυτής της χώρας με θλίβει ιδιαίτερα. Του χρόνου αν θα μείνει μόνο η ΕΡΤ από τον εθνικό τηλεοπτικό φορέα της χώρας να καλύψει. Αν δεν είναι σημαντική μια συναυλία που ο Χρήστος Νικολόπουλος παρουσιάζει το έργο πενήντα χρόνων με την Μαρινέλλα ως τραγουδίστρια και τον Αντώνη Ρέμο, τότε ποια είναι; Εκτός αν δεν θέλουν να υπάρχει καμία ενημέρωση για τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Ακόμη δεν παρέλειψε να σχολιάσει όταν του ζητήθηκε και τον διαγωνισμό που διεξήχθη για την δημοπράτηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.

«Στα κανάλια που θα «σβήσουν» ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί το οφείλω σε αυτούς τους ανθρώπους που εργάστηκαν σε αυτούς τους σταθμούς, σε όσους ήταν μπροστά και πίσω από τις κάμερες, που για άλλους λόγους και όχι γιατί οι ίδιοι φέρουν ευθύνη, αυτή τη στιγμή έχουν πρόβλημα επιβίωσης και θα χάσουν τη δουλειά τους. Ό,τι μπορώ να κάνω από μέρους μου, είμαι δίπλα σας και θα σας στηρίζω πάντα και θα σας ευγνωμονώ για πάντα», σημειώσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.