08 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Η έκπληξη των Παραολυμπιακών- Αθλήτρια με τεχνητά πόδια χορεύει salsa με ένα... ρομπότ

Η snowboarder Έιμι Πούρντι ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της έναρξης των Παραολυμπιακών αγώνων του Ρίο, καθώς εντυπωσίασε τους πάντες χορεύοντας με παρτενέρ της ένα... ρομπότ.

Έχοντας πρόσθετα πόδια, η Έιμι είχε βάλει ένα σκοπό... να χορέψει σαν Βραζιλιάνα και τα κατάφερε.

«Είναι τιμή μου και είμαι υπερήφανη που θα χορέψω στην τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών του Ρίο», είπε η Έιμι στη Las Vegas Journal.

«Έχοντας κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο με τις ΉΠΑ στους χειμερινούς Ολυμπιακούς το 2014 είναι πολύ ενδιαφέρον που επιστρέφω με άλλο ρόλο, μη ανταγωνιστικό.

Η παρολίγον νικήτρια του Dancing with the Stars στις ΗΠΑ (βγήκε δεύτερη) λικνίστηκε στο γήπεδο του Μαρακάνα, φορώντας ένα διχτυωτό φόρεμα και στην συνέχεια πιάστηκε από τη λαβή ενός ρομπότ τύπου «KUKA», κάνοντας διάφορες free style φιγούρες.

Η Έιμι, η οποία έχασε τα πόδια της από μηνιγγίτιδα στα 19 της, δεν είχε ξανακάνει τόση έντονη άσκηση για να μπορέσει να χορέψει σαν Βραζιλιάνα στο στάδιο.

Μάλιστα, οι χορευτικές της φιγούρες στο DWTS ήταν περίπου 90 δευτερόλεπτα, ενώ ως αθλήτρια του snowboard το περισσότερο που μπορούσε να τρέξει με τα τεχνητά πόδια ήταν ένα λεπτό. Εδώ φαίνεται να ξεπέρασε τον εαυτό της, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.


Η έκπληξη των Παραολυμπιακών- Αθλήτρια με τεχνητά πόδια χορεύει salsa με ένα... ρομπότ [εικόνες & βίντεο]