27 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΕΣ ΤΑ ΓΙΓΑΝΤΑ! ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΑΚΗΣ-ΓΙΑΝΝΟΣ-ΜΑΝΤΕΛΗΣ! Σπίρτζης: To ΠΑΣΟΚ του σήμερα με το ΠΑΣΟΚ του χθες δεν έχουν καμία σχέση

Για δεύτερη μέρα σήμερα υπήρξε σφοδρή αντιπαράθεση του Χρήστου Σπίρτζη με τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Αφορμή οι ειρωνικοί χαρακτηρισμοί του αντιπροέδρου της ΝΔ, κατά του Γιάννη Τσιρώνη και άλλων Υπουργών τους οποίους χαρακτήρισε πολιτικά ανθρωπάκια, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι καρέκλες τους.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν περισσότερο όταν ο κ. Σπίρτζης επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι«τo ΠΑΣΟΚ του σήμερα με το ΠΑΣΟΚ του χθες, το ΠΑΣΟΚ του σοσιαλισμού, δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ του νεοφιλελευθερισμού και της Δεξιάς».

Νωρίτερα ό κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στον Πρωθυπουργό χαρακτηρίζοντας τον ψεύτη και τον καλύτερο μαθητή του Θεόδωρου Δηλιγιάννη.

Το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της υποδόσης των 2,8 δισεκ. ευρώ θα ψηφισθεί το βράδυ, ενώ η ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματίσει για τις 6 το απόγευμα συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή.


Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/325879/spirtzis-to-pasok-tou-simera-me-to-pasok-tou-hthes-den-ehoun-kamia-shesi-/