04 Σεπτεμβρίου 2016

XONTΡO ΦTYΣIMO! O Iβάν Σαββίδης δεν πήγε στο γάμο της ανιψιάς του με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο!

Πολλοί πολιτικοί και μη,  έδωσαν το παρών στο γάμο του πρώην γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου και της ανιψιάς του Ιβάν Σαββίδη, Σόνιας . Ωστόσο αυτό που κανείς δεν περίμενε ήταν η απουσία του Ιβάν Σαββίδη από την εκκλησία.
Ο θείος της νύφης δεν παρευρέθηκε στο μυστήριο με τα «πηγαδάκια» να κάνουν λόγο για κόπωση απο την πολυήμερη διάρκεια της διαδικασίας  για την διεκδίκηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας. Άγνωστο παραμένει εάν θα πάει στο γλέντι.

Στην εκκλησία βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Μαριάννα Πυργιώτη, ο Θοδωρής Ζαγοράκης με τη σύζυγό του Ιωάννα Λίλη, η Εύα Καϊλή με τη μητέρα της, η κόρη του πρώην υπουργού της ΝΔ Μελίνα Δερμεντζόπουλου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, αλλά και ο πρώην ΓΓ Παναγιώτης Κόκκορης, ο πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσ/νικης Μήνας Σαμαντζιδης, ο Δημήτρης Σταμάτης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Σίμος Κεδίκογλου ,ο Γιάννης Πλακιωτάκης, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, αλλά και  ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγό του και το γιο τους.

http://www.karfitsa.gr/2016/09/04/oi-kalesmenoi-toy-gamoy-papamimikoy-s/