08 Οκτωβρίου 2016

Βορίδης: Η παραμονή της κυβέρνησης συμφέρει τη ΝΔ, αλλά καταστρέφει τη χώρα

Η χώρα θα οδηγηθεί σύντομα σε εκλογές, εκτίμησε ο Μάκης Βορίδης, σχολιάζοντας ότι η παραμονή της κυβέρνησης συμφέρει τη ΝΔ, αλλά καταστρέφει τη χώρα.

«Οι εκλογές είναι πατριωτικό και λαϊκό αίτημα. Πρέπει να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ η χώρα», τόνισε ο κ. Βορίδης, σε συνέντευξη στο ΑΠΕ. «Ο κ. Τσίπρας αποτυγχάνει, και μαζί του συμπαρασύρει τη χώρα. Όσο παραμένει, εξαφανίζεται η πολιτική του επιρροή. Προφανώς αυτό συμφέρει τη Νέα Δημοκρατία. Αλλά η χώρα καταστρέφεται, πληγώνεται όλο και περισσότερο. Για αυτό πρέπει να φύγει τώρα. Και προσωπικά πιστεύω ότι, βλέποντας τον κίνδυνο της πολιτικής του εξαΰλωσης, σύντομα θα οδηγηθούμε σε εκλογές. Όσο για την ανάκαμψη, αυτό το παραμύθι δεν γίνεται πιστευτό ούτε από τους πιο ''κολλημένους'' Συριζαίους», πρόσθεσε.

Ακόμη, ο κ. Βορίδης κατηγόρησε τον Νίκο Παππά ότι θέλει «να ελέγξει το τηλεπικοινωνιακό τοπίο, να περιορίσει την ενημέρωση, να φιμώσει την αντιπολίτευση. Ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις καταγγελίες Κοντομηνά και έχει αναλάβει την πλήρη ευθύνη για το σκάνδαλο Καλογρίτσα. Από σήμερα, η αριστερή διαπλοκή έχει πρόσωπο: Αυτό του κ. Νικολάου Παππά».

Τέλος, αναφερόμενος στην κόντρα του Νίκου Φίλη με την Εκκλησία και τον τυχόν διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας, σχολίασε ότι «το Σύνταγμα εμποδίζει τον κ. Φίλη να εκδηλώσει το αντιχριστιανικό του σχέδιο».

«Φυσικά, σε μία χώρα που οι δεσμοί του λαού με την Ορθόδοξη πίστη είναι ακατάλυτοι, ιστορικοί, εσωτερικοί, είναι δεσμοί ταυτότητας, οι σχεδιασμοί του κ. Φίλη θα πέσουν στο κενό. Εξ ου και η εξευτελιστική για αυτόν, αλλά και για τον ίδιο τον κ. Τσίπρα, αναδίπλωσή τους στο θέμα της διδασκαλίας των θρησκευτικών», πρόσθεσε.