28 Οκτωβρίου 2016

ΧΥΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ! Σημαιοφόρος με μαντήλα στην παρέλαση στο Σύνταγμα!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι προοδευτικάριοι χύνουν με τη μαντίλα... χύνουν με το ότι ένας άνθρωπος τον 21ο αιώνα κρύβει τα μαλλιά του γιατί θεωρεί ότι θα κ@βλώσουν οι άντρες... τι να πει κανείς; Είναι και προοδευτικοί και έχουν υστερικές που αν πεις το παραμικρό σε λένε σεξιστή ή ρατσιστή αλλά κάνουν μόκο στην καταπίεση! Ξέρω ξέρω! Τη βάζει από μόνη της και είναι δικαιωμά της... ναι αλλά και εμάς είναι δικαίωμα να μην βλέπουμε τη σημαία μας να ξεφτιλίζετε με μαντίλες από ανθρώπους που δεν μπορούν να προσαρμοστούν στο δυτικό τρόπο ζωής!

Κάθε χρόνο κάποιος από τους μαθητές που λαμβάνουν μέρος στις παρελάσεις των εθνικών επετείων κλέβει την παράσταση. Φέτος ήταν η σειρά της σημαιοφόρου με τη μαντίλα.
Η μικρή μαθήτρια διέφερε ενδυματολογικά από όλες τις υπόλοιπες συμμαθήτριές της, καθώς εκτός από τη μαντίλα, φορούσε παντελόνι και ζακέτα κρύβοντας κάθε σημείο του σώματός της, την ώρα που οι συμμαθήτριές της έκαναν παρέλαση με κοντές φούστες και πουκάμισα.

Φυσικά πρόκειται για μια αριστούχο μαθήτρια που κατάφερε με τις επιδόσεις της να ξεχωρίσει στο σχολείο της και να κρατήσει την ελληνική ημέρα αυτή την τόσο σημαντική ημέρα επετείου για την Ελλάδα!