28 Οκτωβρίου 2016

ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑ-Πάτρα-Αγρίνιο: Παρέλαση με τους μαθητές έκαναν μέλη της Λαϊκής Ενότητας

[Τώρα βέβαια έμειναν μόνο οι Λαφαζάνηδες να τις κάνουν....]

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες -Ψώναζαν συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής

Με την ολοκλήρωση της Μαθητικής και Στρατιωτικής παρέλασης για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα, μέλη της Λαϊκής Ενότης Αχαΐας μπήκαν στην Αγίου Ανδρέου και "παρήλασαν" φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής.

Πριν την έναρξη της παρέλασης διαμαρτυρήθηκαν με πανό και συνθήματα. Συγκεντρώθηκαν στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, στην Πλατεία Τριών Συμμάχων, όπου είχε πάρει θέση η Αχαιή αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου και φώναξαν συνθήματα κατά της Κυβέρνησης.



Παρέλαση με πανό και συνθήματα για το μνημόνιο στο Αγρίνιο

Τη δική τους παρέλαση έκαναν πολίτες στο Αγρίνιο με πανό και συνθήματα.

«Όχι στη λεηλασία της λαϊκής και δημόσιας περιούσιας... όχι στη Μνημονιακή Κατοχή». Αυτά αναγράφονταν σε πανό που κρατούσαν 20 διαμαρτυρόμενοι πολίτες, μέλη «Συντονιστικού Συλλογικοτήτων», οι οποίοι επιχείρησαν να «παρελάσουν» στο Αγρίνιο.

Πρόκειται για μέλη της Λαϊκής Ενότητας και άλλων συλλόγων που συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του Αγρινίου στο ξεκίνημα της παρέλασης και με τη λήξη της διέσχισαν το κέντρο της πόλης με συνθήματα κατά των πλειστηριασμών και των μνημονίων, χωρίς ωστόσο να προκληθεί ένταση.

Δείτε το βίντεο: