31 Οκτωβρίου 2016

Τα ένοχα μυστικά στη διπλή αυτοκτονία στις ράγες του τρένου

Το ένοχο μυστικό για τον φριχτό θάνατο ενός αγοριού και ενός κοριτσιού στην Ημαθία αποκαλύπτεται με δραματικό τρόπο από την αστυνομική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς τα γεγονότα έρχονται να επιβεβαιώσουν τους ψιθύρους...
Ο 18χρονος Ιωακείμ και η 17χρονη Εύα, ο ένας μετά τον άλλο, με διαφορά μόνο μερικών ημερών (για την ακρίβεια 35), έπεσαν στις ράγες του τρένου, δίνοντας το πιο βίαιο τέλος στη ζωή τους.
Η ιστορία θα μπορούσε να είναι σενάριο δραματικής ταινίας, αφού πίσω από το απονενοημένο βήμα στο οποίο προέβησαν τα δύο παιδιά κρύβεται ένα φρικαλέο έγκλημα, που έγινε η αφορμή να βιαστεί το σώμα, αλλά και η ψυχή του 18χρονου, που δεν άντεξε και αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, παρασύροντας άθελά του στον θάνατο και την κολλητή του φίλη.

Ο βιασμός 

Οπως αποκαλύπτει η «Freddo», το άτυχο αγόρι πριν από ενάμιση χρόνο είχε πέσει θύμα βιασμού από 45χρονο παιδόφιλο στη Θεσσαλονίκη. Ο δράστης, που είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με ηχοσυστήματα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, την ερχόμενη εβδομάδα θα καθόταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Από τον Βασίλη Χήτο
parapolitika.gr