06 Οκτωβρίου 2016

Ο Μητσοτάκης προέβλεψε τρεις αριθμούς του τζόκερ! -Για την αποψινή κλήρωση

18, 27, και 40 είναι τρεις αριθμοί που προέβλεψε για την αποψινή κλήρωση του τζόκερ ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την περιοδεία του στο Μεσολόγγι.
Οπως αναφέρει το messolonghinews.blogspot.gr, ο πρόεδρος της ΝΔ περπατούσε στον πεζόδρομο της Χαρ. Τρικούπη και περνώντας έξω από το πρακτορείο ΟΠΑΠ, πελάτες του πρακτορείου τον προέτρεψαν, να τους πει αριθμούς, για την αποψινή κλήρωση του τζόκερ. ροφανώς οι παίκτες θυμήθηκαν ότι μετά την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Πρέβεζα είχε βρεθεί «χρυσοφόρο» δελτίο στην πόλη. Έτσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αρνήθηκε την προτροπή και ζητούμενο είναι, εάν το βράδυ θα επαληθευθούν οι προβλέψεις του.

Κατά την βόλτα του στο κέντρο της πόλης του Μεσολογγίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με πολλούς πολίτες. «Η ανεργία θα μειωθεί μέσα από επενδύσεις, στο ιδιωτικό τομέα. Εμείς ξέρουμε να το κάνουμε, αυτοί που κυβερνούν σήμερα δεν ξέρουν να το κάνουν» ήταν η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ερώτημα που του έθεσε πολίτης του Μεσολογγίου στην κεντρική πλατεία της πόλης, για το πως η ΝΔ θα μειώσει την ανεργία.


Αμέσως μετά, αναχωρώντας από το Μεσολόγγι για τους επόμενους σταθμούς της περιοδείας του στην Αιτωλοακαρνανία, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε ότι είναι «εξαιρετικές οι εντυπώσεις» του στο Μεσολόγγι, έναν τόπο που «αγαπώ ιδιαίτερα» όπως είπε.