24 Οκτωβρίου 2016

Ο Παπαχελάς έκανε το «προξενιό» κυβέρνησης – Αλαφούζου

[Η είδηση είναι από τα parapolitika.gr του Κουρτάκη του Μαρινάκη και φυσικά περιλαμβάνει και τα απαραίτητα κοσμητικά επίθετα...]

Ο δίαυλος επικοινωνίας με το Μαξίμου

Ο μόνος που, ακόμη και την περίοδο της απόλυτης ψυχρότητας ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΚΑΪ, διατηρούσε ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με το Μέγαρο Μαξίμου ήταν ο διευθυντής της «Καθημερινής», Αλέξης Παπαχελάς.
Μιλούσε προσωπικά με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ενώ τα έλεγε τακτικά και με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά. Στο πλαίσιο αυτό, και πριν από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, είχε καταβάλει προσπάθειες προκειμένου να λιώσουν οι πάγοι μεταξύ των δύο πλευρών. Κάπως, έτσι, ο Παπαχελάς έπεισε τον πρωθυπουργό να παραχωρήσει συνέντευξη στο κανάλι του Φαλήρου. Παρά τις προσπάθειες που κατεβλήθησαν, ο επιφανής φοροφυγάς Γιάννης Αλαφούζος έδωσε σήμα «πολέμου» στον Μπάμπη, στον Αρη και τα άλλα παιδιά. Ετσι, πριν ο κυρ-Παπαδημητρίου ξεκινήσει να αποθεώνει τον Τσίπρα και να τρώει δίπλα-δίπλα με τον Παππά, τον είχαμε ακούσει να αποκαλεί τον υπουργό Επικρατείας «φασίστα». Ποιος τα θυμάται όλα αυτά; Ακόμη και ο Αλαφούζος, που τους είχε βάλει να λένε όλες αυτές τις βλακείες, προσπαθεί να τα ξεχάσει. Και πάντα με τη βοήθεια και την αμέριστη συμπαράσταση του διευθυντή Αλέξη Παπαχελά.