14 Οκτωβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Η στιγμή που ο «Ρουβίκωνας» εισβάλει στην Τράπεζα Αττικής-Ελεύθεροι αφέθηκαν οι άπλυτοι εισβολείς

Βίντεο με την κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της Attica Bank στην οδό Ομήρου, στο κέντρο της Αθήνας, από την  αντιεξουσιαστική ομάδα « Ρουβίκωνας» αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Οι εισβολείς ανέβηκαν στον δεύτερο όροφο και κρέμασαν πανό, ενώ έξω από το κτίριο βρίσκονταν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προχώρησαν σε 18 προσαγωγές.

Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και το βράδυ αφέθηκαν ελεύθεροι.

Με κείμενο που ανήρτησαν στο διαδίκτυο οι καταληψίες «εξηγούν» τους λόγους που εισέβαλαν στην Attica Bank, κατηγορώντας την κυβέρνηση και την τράπεζα.



Ελεύθερα τα μέλη του Ρουβίκωνα -Μετά την εισβολή στα κεντρικά της Attica Bank

Ελεύθερα αφέθηκαν, αργά το βράδυ της Πέμπτης, όλα τα μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας» που είχαν προσαχθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. 

Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» εισέβαλαν το απόγευμα, στα κεντρικά γραφεία της Attica Bank, στην οδό Ομήρου, στο κέντρο της Αθήνας. Ανέβηκαν στον 2ο όροφο και κρέμασαν πανό, ενώ σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, σχετικά με την εισβολή τους στα γραφεία της Attica Bank, καταφέρονταν εναντίον της κυβέρνησης και της τράπεζας.