13 Οκτωβρίου 2016

Πάρτι ανταλλαγής συντρόφων σε αρχαιοελληνικό σκηνικό

Διονυσιακή ατμόσφαιρα που θύμιζε όργια με σάτυρους και μαινάδες

Μέσα από ένα αποκρυφιστικό  τελετουργικό και μια ατμόσφαιρα που θύμιζε όργια με σάτυρους και μαινάδες, δεκάδες swingers επέστρεψαν από τις καλοκαιρινές διακοπές τους και βίωσαν τις πιο kinky φαντασιώσεις τους, σε ένα ξέφρενο πανηγύρι του σ@ξ με σύγχρονους Βάκχους και Βάκχες αφιερωμένο στον θεό Διόνυσο!

Το ραντεβού για να γιορτάσουν το αντάμωμά τους σε διονυσιακή ατμόσφαιρα έγινε σε club  στην Αθήνα, όπου μοιράστηκαν ξεχωριστές ερωτικές εμπειρίες. Η αφίσα για το ομαδικό σεξουαλικό πάρτι είχε κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό, κι έτσι αρκετά ζευγάρια από κάθε γωνιά της Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να προετοιμαστούν για τη βραδιά. Και φυσικά σύμφωνα με μαρτυρίες δεν έλειψαν και κάποια ζευγάρια από την Πάτρα. Αλλωστε η Πάτρα φημίζεται για τους… swingers της σε όλη την Ελλάδα!

Σύμφωνα με πληροφορίες αν και η συνάντηση απευθυνόταν αυστηρά σε... ανοιχτόμυαλους, έτοιμους για όλα και η βαριά σιδερένια πόρτα του club δεν άνοιγε εύκολα, το «παρών» έδωσαν περισσότερα από 150 άτομα, τα οποία ακολούθησαν τους κανόνες που είχαν τεθεί από τους διοργανωτές.

Όποιος κατάφερνε να μπει στο swinger club έπρεπε να φορά λευκό χιτώνα, πάνω στον οποίο υπήρχε η κεφαλή του Διονύσου!

Την ενδυμασία διέθετε το ίδιο το μαγαζί στην είσοδο, ενώ στα τραπέζια έρεε άφθονο κρασί και ήταν τοποθετημένες πιατέλες με σταφύλια, αλλά και προφυλακτικά. Σε λίγη ώρα, γνωστοί και άγνωστοι έγιναν ένα, σχηματίζοντας ζευγάρια που άλλαζαν συνεχώς, για να περάσουν ατελείωτες ώρες αχαλίνωτου σεξ.

Άντρες και γυναίκες επιδόθηκαν σε... μαραθώνιες επαφές ως τις πρώτες πρωινές ώρες στους καναπέδες, στα ανάκλιντρα και τα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια.

Πηγή dete.gr