27 Οκτωβρίου 2016

WTF; ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙ; Ο Πολάκης αφού πλακώθηκε με Μαλέλη, κατηγορεί ΝΔ ότι του χάκαρε το FB

Την έντονη αντίδραση του Παύλου Πολάκη προκάλεσαν τα σχόλια του διευθυντή ειδήσεων του ΣΚΑΙ Σταμάτη Μαλέλη. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αναφερόμενος στην τοποθέτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για την απόφαση του ΣτΕ σχετικά με το νόμο Παππά:

«Διαβάζω τις δηλώσεις Πολάκη. Η πεμπτουσία του φασισμού. Η μεγαλύτερη κακοποίηση της Αριστεράς είναι να δηλώνει ο Πολάκης αριστερός!».



Πολάκης: Άκου δημοσιογράφε της πεντάρας…

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε στον διευθυντή ειδήσεων του ΣΚΑΙ με ένα μακροσκελές κείμενο που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook στο οποίο μεταξύ άλλων τον χαρακτηρίζει "δημοσιογράφο της πεντάρας" και "πληρωμένο μικρόφωνο των καναλαρχών".

Αναλυτικά η ανάρτησή του:


Πολάκης: Η ΝΔ μου χάκαρε το Facebook

Λίγο αργότερα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επανήλθε διαπιστώνοντας ότι η ανάρτησή του έχει εξαφανιστεί και άρχησε να κατηγορεί την... ΝΔ ότι χάκαρε τον λογαριασμό του. «Τα trol του Μοσχάτου έριξαν την ανάρτηση που έκανα για το δημοσιογράφο της πεντάρας το Μαλέλη και τα εμετικά που είπε το πρωί. Δεν πειράζει, θα την ξαναγράψω» ήταν η ανάρτηση που έκανε.


Ο Μαλέλης για τον Πολάκη: «Με έπιασε στο βρωμερό του στόμα»

Ο δημοσιογράφος απαντώντας στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας έγραψε στο Facebook:

«Ύψιστη τιμή για μένα! Μ έπιασε στο βρωμερό του στόμα ο ακροδεξιός Πολάκης».